Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Отново Мис Бургас. Една ПР публикация26 Ноември 2010, ПетъкОтново Мис Бургас. Бургазлийки отново ще имат възможност да се надпреварват за титлата „Мис Бургас”. Конкурсът се възстановява след повече от 10 годишно прекъсване. Организатор на събитието е G.I.D. Models. Лицензиант на конкурса е .”МАКСИТУР” ООД , които преотстъпват правата бургаската модна агенция. А за PR на събитието е ангажирана най-младата Маркетинг и PR агенция - JT Eventis.

Бургазлийки отново ще имат възможност да се надпреварват за титлата „Мис Бургас”. Конкурсът се възстановява след повече от 10 годишно прекъсване. Организатор на събитието е G.I.D. Models. Лицензиант на конкурса е .”МАКСИТУР” ООД , които преотстъпват правата бургаската модна агенция. А за PR на събитието е ангажирана най-младата Маркетинг и PR агенция - JT Eventis.
G.I.D Models е създадена в средата на 2010 година. „Мис Бургас” ще е първото голямо модно събитие, както за агенцията така и за региона. Целта на организаторите е да върне модата в светският живот на бургазлии.
С „Мис Бургас” искаме да покажем как се провежда класически конкурс за красота. Участничките ще бъдат настанени за няколко дни в Гранд хотел Приморец. По време на престоя си ще им бъде изготвена специална програма, базирана на хранителен и спортен режим – споделя управетелката на G.I.D Models Галина Иванова.
Инетерното започва още от самят кастинг. Всяка от кандидатките ще трябва да реши тест за интелигентност.Част от събраните средства по време на събитието ще бъдат дарени в полза на център за интеграцията на деца в неравностойно положение. – допълва още Димитрова.
Конкурсът ще се проведе на 15-ти декември в Гранд хотел Приморец. Дизайнерката Елена Дойчева подготвя специална колекция за последният кърг от конкурса. Окрасата ще бъде дело на Силвия Танев от агенция „Брилянтин”.
Прочетено: 2678 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Стара къща на ул. Цветя pepi зад облаците плахо наднича... вечерен Бургас -1- Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик Кафе Карамел витраж5 Созопол. морето
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development