Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Плажовете на Каваци и Градина имат наемател



22 Ноември 2010, Понеделник



Търсят стопани за ивиците в Свети Влас, Иракли и още седем плажа в Бургаско

Търсят стопани за ивиците в Свети Влас, Иракли и още седем плажа в Бургаско


Стартирала е процедура за отдаване под наем на плажни ивици в Бургаско, съобщи за зам.-областният управител Златко Димитров.

На този етап са девет плажовете, за които областна управа е получила разрешение от МРРБ за отдаването им на концесия.

„Ще продължим процедурата за онези плажове, за които през лятото нямаше кандидати. Сред тях са централния плаж на Бургас и Малкия плаж на Лозенец", допълни Димитров.

Той уточни, че сред плажовете, за които е стартирала процедура, преобладават тези, които до сега са били отдавани от кметовете на общини, тригодишните им договори са изтекли и в момента се преотдават от МРРБ. Сред тях са плажовете в Св. Влас и Иракли. Заместник-областният управител допълни, че времето е много удачно за започване на такива процедури, тъй като те траят дълго време и трябва да се спазят срокове.

Междувременно през седмицата чрез търг с тайно наддаване в МРРБ два плажа вече ка се сдобили с наематели. Това са плажовете „Каваци-юг” и „Къмпинг Градина”. „Черноморска брегова група”ООД- Созопол ще стопанисва "Каваците-юг" за 29 500 лв. с ДДС годишен наем. „Къмпинг Градина” ще бъде отдаден на „Ви Ем” ЕСОД-Бургас за сумата от 66 666 лв с ДДС за година.


Автор: Фактор



Прочетено: 2980 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Международен Семинар на фризьорите София през гората, до морето витраж4 димитров ден културен център http://rosengeorgiev.com Underwater нощен бряг Исторически музей, Бургас Мебелна Фабрика ДИЕЗ Паметник на незнайния войн
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development