Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Публиката се завръща



13 Ноември 2010, Събота



Викат три пъти полиция в „Сълза и смях” заради „Вражалец”. Викат три пъти полиция в „Сълза и смях” заради „Вражалец”. Три пъти през изминалата седмица служители на „Сълза и смях” се възползваха от намесата на органите на реда заради недоволни граждани, които в негодуванието си се нахвърлиха срещу персонала на театъра. Продадени билети за постановката „Вражалец” на театрална формация „Мелпомена” и невъзможност да бъдат закупени места за всички представления на комедията до края на годината, е причината за народния бунт.

Три пъти през изминалата седмица служители на „Сълза и смях” се възползваха от намесата на органите на реда заради недоволни граждани, които в негодуванието си се нахвърлиха срещу персонала на театъра. Продадени билети за постановката „Вражалец” на театрална формация „Мелпомена” и невъзможност да бъдат закупени места за всички представления на комедията до края на годината, е причината за народния бунт. За да удовлетвори всички желаещи да гледат „Вражалец”, директорът на Народния театър проф. Павел Васев се е принудил да свали редовно представление на друга пиеса, за която също част от билетите са продадени. 30 ноември (вторник) е датата, когато почитателите на актьорите Любо Нейкова, Митко Рачков, Асен Блатечки, Деси Бакърджиева и Светлана Бонин, ще могат да ги видят в извънреден спектакъл.

Пиесата на Ст. Л. Костов разказва за пресметливостта на група селяни, които биват излъгани от ловък шарлатанин. Обещавайки им гарантирана печалба от печатането на фалшиви, Манчо (Асен Блатечки) завлича финансово поп Стайко (Любо Нейков), кмета (Митко Рачков) и селските активистки Цвета и Босилка. Не липсват сексуалните закачки – осъвременени и колоритни. Режисьор на комедията е Георги Стоилов.



Прочетено: 3399 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкур глазами зрителя Pepi Underground строителство singing in the rain :))) Кокили за Строителите-супер НОВО!!! Стилът на знаменитостите Хамали Грийн – Пренос и Транспорт Първа копка Долно Езерово Фен Инкубатори за люпене на яйца над Ахелой Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development