Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ОУ Найден Геров – Бургас: Училището – територия на учениците



13 Ноември 2010, Събота



Идеята на проекта е мотивирана от желанието за разработване и прилагане на система /модел/ за оптимизиране на образователния процес чрез сформиране и оборудване на ателиета по интереси за по-пълното обхващане на учениците в иновативни форми съчетаващи обучение, самоподготовка, игра и спорт.

ОУ”Найден Геров” – Бургас е едно от четирите училища  в Община Бургас спечелило проект по Национална програма „ Училището – територия на учениците”, модул „Подкрепа на целодневното обучение на учениците от начален етап”, финансиран от МОМН.

Проектът „ Детски колеж „Найден Геров” – Бургас цели да  повиши качеството на образователно – възпитателния процес чрез осигуряване  условия за целодневна организация на обучението в училище за учениците от начален етап.

Идеята на проекта е мотивирана от желанието за разработване и прилагане на система /модел/ за оптимизиране на образователния процес чрез сформиране и оборудване на ателиета по интереси за по-пълното обхващане на учениците в иновативни форми съчетаващи обучение, самоподготовка, игра и спорт.

Очакваните резултати са в няколко основни направления: повишена ефективност на учебния процес и създадена възможност за целодневна организация на обучението;подобрени образователни стандарти посредством прилагане на интегрираща система  за по-пълно обхващане на учениците в дейности  развиващи  техния потенцал.
 През различните фази на проекта комбинацията от дейности са фокусирани върху обособяване и оборудване на помещение, сформиране на  тематични ателиета за обучение и организиране седмица на детския колеж.
     Очакваме ефективно управлявания и изпълнен проект, гарантиращ постигане на планираните ползи за целевите групи да  се превърне в положителен иновационен модел, който да предостави на образователните институции, ясна и структурирана програма с акцент –Ученикът от  ОУ”Найден Геров„- Бургас, възпитаван като гражданин на България и на света.
Ето защо призоваваме: БЪДЕТЕ С НАС В НАЙДЕН ГЕРОВ БУРГАС НА 16 НОЕМВРИ 2010 г. ОТ 11 ЧАСА.
Гости на събитието ще бъдат инж.В.ИЛИЕВА – НАЧАЛНИК НА РИО БУРГАС И
Г-ЖА  АНАНИЕВА – ЗАМ.КМЕТ НА ОБЩИНА БУРГАС.
Поздравителен адрес ”Детство мое” ще отправят и ППДГ на ОДЗ №9 „Делфин” с директор г-жа Лазарова.



Прочетено: 4136 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
 мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Камини CLAM БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ  Eroapteka Елена Черноморец-Поморие Странджа, Бръшлян pepi 2 Катедрала в Париж от Бутик Аз в Лондон Лутън Източен лопох цвят
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development