Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Министър Дянков обяснява в служба на пагона29 Октомври 2010, ПетъкМинистър Дянков обясни на студентите, че преподавателите им не стават, а ректорите не разбират от Икономика. получено по мейла

Министър Дянков обясни на студентите, че преподавателите им не стават, а ректорите не разбират от Икономика. Флиртът с авангарда на нацията е познат. Прилагаха го по време на Осмодекемврийските срещи на ръковоството на БКП със студенти. Посланията, са ясни като смс-ите на Яне Янев, за които се казва, че били пратени посред нощ. На нагона си обаче, публично и ширико отразен, Дянков даде израз посред бял ден.
След страха, който придобиха учителите, като резултат от забраната да има изисквания и наказания към хайванчетата, очаква се сега първокурсниците да дават уроци на академици и професори.

Имаше виц за една студентка по медицина, която търсела кокала в мъжкия полов орган на мъртвеца, защото милата имала повече практика и не била съвсем в час с теорията. Вчера в пространството се появиха намеци, че студентката била прототип на един министър.

Странна е ненавистта на г-н министъра Дянков към преподаватели, научни работници, интелигенция, БАН, СУ, Медицинска академия и всичко в което има нещо асъл академично. 

И всичко в служба на пагона.

 

След мълчание и след като вчера му откраднаха колата:
Митко ДимчевПрочетено: 12429 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
2
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
лека вечер докато ние спи, те творят Цветя Неизмазана тухлена селска къща хотел приморец жълто и сиво 2 Кукерландия 2011, Ямбол парапетът до Зима в Странджа Барселона Морска градина Бургас Пътна помощ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development