Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Приморско беше гост на VII-ми традиционен турнир по карате киокушин



карате, Семинар, Киокушин, Шихан, Сугимура,
Ключови думи: карате, Семинар, Киокушин, Шихан, Сугимура,
27 Октомври 2010, Сряда



Приморско беше гост на VII-ми ОФИЦИАЛЕН ТРАДИЦИОНЕН СЕМИНАР по КАРАТЕ КИОКУШИН

От 20-ти до 24-ти Октомври включително в гр. Приморско, по инициатива на Международната карате Организация Киокушинкай, се проведе Традиционния Семинар по Киокушин Карате.
По покана на Световния ни Шампион – Сенсей Емил Костов, инструктор на този престижен Семинар бе един от треньорите на националния отбор на Япония – Шихан Сугимура – 5-ти Дан, който е един от учениците на Основателя на Карате Киокушин – Сосай Масутацу Ояма.
На Семинара, в който взеха участие всички практикуващи карате киокушин, по време на двуразовите тренировки, японеца наблегна на духовното в този стил, защото Киокушин Карате е преди всичко Будо (изкуство), след което спорт.
Проведоха се съдийски семинари за кумите и ката, както и изпит за повишаване на степен.
В изпита за високи степени, проведен от Шихан Сугимура взеха участие общо 11 каратеки. Той се състоя в Здравен и спортен център „АЯКС”, където се подвизава клуба на Световната Шампионка на ката – Сенпай Гергана Апостолова.
От клуба на Шампионката СКК”Киокушин Спирит” в лагера участваха около 30 каратеки, а възпитаничката й Магдалена Георгиева защити успешно 5-то Кю (жълт колан с черта).
Следващи събития и участия за отбора на Гергана Апостолова е предстоящото Европейско Първенство на без-категории на 7-ми Ноември в Белград – Сърбия.


Прочетено: 5256 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Созопол Бургас, ФЛОРА 2009 Мишка Жълтурче.jpg Предлагаме инкубатори за люпене на яйца pepi Театър за драма. опера и балет, Бургас. Пони тоже кони
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development