Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Освен към Созопол, в Сърбия проявяват интерес към Приморско



06 Октомври 2010, Сряда



Община Приморско участва на 43-я Международна туристическа борса в Нови Сад Република Сърбия, която се проведе от 27 септември до 1 октомври. Изложението „International Fair of Tourism” е най-голямата есенна борса в Сърбия. Във форума да се включиха над 300 участници, а посетителите надхвърлиха 40 хил. души. Освен за професионалисти изложението бе отворено и за широката публика

Община Приморско участва на 43-я Международна туристическа борса в Нови Сад  Република Сърбия, която се проведе от 27 септември до 1 октомври. Изложението „International Fair of Tourism” е най-голямата есенна борса в Сърбия. Във форума да се включиха над 300 участници, а посетителите надхвърлиха 40 хил. души. Освен за професионалисти изложението бе отворено и за широката публика.

Над 100 представители на хотелиери, туроператори, туристически сдружения и общини от България взеха участие.

Бургас, Несебър, Созопол, Приморско и Царево, заминаха за първи път като обединен екип за участие в международната борса в сръбския град Нови Сад.

Община Приморско представи освен възможностите за морска почивки и възможностите за алтернативен туризъм - културен, СПА, еко, селски и др. Морската община участва на изложението със своя рекламен каталог, включващ всички населени места на територията с описани културни и архитектурни забележителности, които туристите могат да посетят, както и възможностите за селски туризъм вече добре развит от села, Писменово, Ясна поляна, Веселие и Ново Паничарево. Рекламни материали на местни хотели, частни квартири, ресторанти също бяха предоставени на участниците в борсата, като част от тях бяха предоставени на българското консулство в Република Сърбия за популяризиране на общината.

„Приморско е позната туристическа дестинация на сърбите и не представляваше трудност за три дни да бъдат създадени около 20 контакта с туристически фирми в сръбските градове Ниш и Нови Сад. Те проявиха  интерес за сътрудничество с община Приморско в областта на туризма”, това каза Тонка Вълчева, гл. специалист по туризъм към общината след като се върна от изложението в западната ни съседка.


Прочетено: 3650 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Момчета хотел приморец камини палма Елена камини всичко за отопланието Пътна помощ Мандарин Храм св.св. Кирил и Методий Компасът на ул.
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development