Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

BILLA празнува 10-годишен юбилей в България



09 Септември 2010, Четвъртък



Тази година най-голямата верига супермаркети у нас празнува своя 10-годишен юбилей. BILLA отбелязва кръглата годишнина с нови проекти и с амбицията да продължи традициите на пазарно лидерство. Веригата ще отбележи празника с много подаръци и атрактивни предложения за многобройните си клиенти.

BILLA празнува 10-годишен юбилей в България
Равносметката: лидерски позиции и нови проекти

09 септември 2010 г. Тази година най-голямата верига супермаркети у нас празнува своя 10-годишен юбилей. BILLA отбелязва кръглата годишнина с нови проекти и с амбицията да продължи традициите на пазарно лидерство.  Веригата ще отбележи празника с много подаръци и атрактивни предложения за многобройните си клиенти.

Според мониторинг на пазара на агенция GFK от ноември/декември 2009 г. BILLA е лидер по познаваемост на марката и предпочитано място за пазаруване при модерните вериги за търговия с бързооборотни стоки, а през последната година доверието към нея бележи трайно нарастване. Тези данни са чудесен подарък за рождения ден на популярните магазини, наред с милионите доволни клиенти. Те оценяват по достойнство приятната атмосфера за пазаруване, широкия асортимент от продукти на достъпни цени, както и разнообразните промоции за изгодно пазаруване.

През изминалото десетилетие BILLA България се развива и адаптира постоянно. В последните години фирмата откри рекорден брой нови магазини. Много от тях са в по-малък формат, подходящ за централните градски части. У нас компанията е лидер по брой обекти  с 74 супермаркета. “Гордеем се, че сме се утвърдили като важен играч в сегмента на супермаркетите в България. За да можем и за в бъдеще да отстояваме тази водеща позиция сред най-добрите супермаркети у нас, ще продължим неотклонно да усъвършенстваме качеството на обслужването в магазините”, каза Емил Стефанов, Изпълнителен директор на BILLA България и BILLA Румъния.


Възходящото развитие на BILLA породи потребността от модернизиране на логистиката. През юни т.г. компанията откри своя собствена логистична база в Елин Пелин  Тя заема площ от 16 610 кв.м и е оборудвана със складова техника от последно поколение. В логистичната база са вложени 23 млн. лв., най-голямата еднократна инвестиция на BILLA у нас.

Вече 10 години BILLA България поддържа традицията си на един от най-големите работодатели у нас. Днес тя осигурява работа на около 3 800 служители. Фирмата осъществява регулярни програми за спонсорства и благотворителност, подкрепяйки деца в неравностойно социално положение, здравословния начин на живот и спорта в училищата, както и важни общински проекти.

Клиентите на BILLA също са поканени да отбележат нейната 10-та годишнина. В периода септември-ноември ги очаква томбола с атрактивни награди, които ще се теглят всяка седмица, а общият им брой ще достигне1000. Кулминацията на празника е на 10 октомври, неделя,  с празник в супермаркетите. В деня на рождения си ден BILLA ще подари на всеки свой 10-ти клиент 10% отстъпка от направения пазар. Информация за годишнината и промоциите, свързани с нея, ще бъде публикувана на и специално разработен промосайт.


Бележки до редакторите:
REWE International е пазарен лидер в Австрия в сектора на търговията на дребно с козметични и хранителни продукти и е един от най-големите работодатели в страната. В Австрия и в други страни броят на служителите на REWE International възлиза на 67 797, наети в около 3 600 магазина. През 2009 г. общият оборот на компанията нарасна до 11,55 млрд. евро.

Компанията е част от немската REWE Груп, един от европейските лидери в търговията и туризма. В момента за REWE Груп работят 326 000 служители в 16 европейски страни, осигурявайки оборот от около 50.9 млрд. евро.

От своята централа във Винер Нойдорф, Долна Австрия, REWE International управлява търговските фирми BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA и ADEG в Австрия, както и много собствени марки. Компанията е активна и в туристическия бранш чрез BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR Ihr Urlaub и PENNY PACK’N’GO. В същото време REWE International развива успешен бизнес и в сегмента на супермаркетите в Италия и в седем страни от Централна и Източна Европа: България, Хърватска, Чехия, Румъния, Русия, Словакия и Украйна.


BILLA Bulgaria
В България компанията навлиза през 2000 г. с откриването на първия си супермаркет на 5 октомври в София. За 9 години са открити общо 74 магазина, 15 от които в столицата. Поддържането на високо качество, достъпни цени и богат асортимент е най-важното правило, към което BILLA неизменно се придържа. Фирмата активно развива и собствената си марка clever, която като съвкупност цена-качество няма конкуренция на българския пазар. През тази година BILLA пусна и втора собствена марка MY, която предлага пълен асортимент от козметични продукти за лице, тяло и коса. BILLA България е сред най-големите чуждестранни фирми у нас, като е осигурила около 3 800 работни места в различни градове из страната.





магазини Бургас

магазини Бургас
Прочетено: 4716 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas флора 2008 На лодката Конкурс прическа Бургас 2009 КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС Бургаският кей МАШИНА ЗА ПЕРДАШЕНЕ НА МАЗИЛКИ ROKAMAT, ГЕРМАНИЯ-2700 ЛВ. Следобедно кафе kq оферта заем kupi dari
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development