Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Българка е сред основните организатори на Яхтеното шоу в Монако



Ключови думи: яхтено шоу, яхта, яхти
30 Август 2010, Понеделник



Варненката Ана Иванова, която през 2008-ма беше провъзгласена за „Мисис България Вселена”, а през 2009-та грабна титалата „Мисис Вселена Европейски Съюз”, живее от 5 години на Лазурния бряг и е дясната ръка на кмета на Босолей /предградие на Монако/ - Жерар Спинели. Красивата българка е не само изключителен пример за успял сънародник в чужбина, но и впечатлява с рядка скромност. 32-годишната Ана е политолог по образование и майка на близначките Валерия и Доротея /на 6 г/. Като собственик на модна агенция Butterfly и асоциация Fashion Butterfly, Иванова е ексклузивен притежател на лицензиите за всички конкурси за красота във Франция – „Mini Princess&Prince”, „Miss Mama Noel”, “Miss Monte Carlo”. Освен това изящната дама е основен инициатор на всички модни дефилета в Монте Карло, а тази година нейната агенция спечели конкурса да организира коктейлните партита през трите вечери на най-голямото събитие на годината на Лазурния бряг – „Яхт Шоу Монако”.

Варненката Ана Иванова, която през 2008-ма беше провъзгласена за „Мисис България Вселена”,  а през 2009-та грабна титалата „Мисис Вселена Европейски Съюз”, живее от 5 години на Лазурния бряг и е дясната ръка на кмета на Босолей /предградие на Монако/ - Жерар Спинели. Красивата българка е не само изключителен пример за успял сънародник в чужбина, но и впечатлява с рядка скромност. 32-годишната Ана е политолог по образование и майка на близначките Валерия и Доротея /на 6 г/. Като собственик на модна агенция Butterfly и асоциация Fashion Butterfly, Иванова е ексклузивен притежател на лицензиите за всички конкурси за красота във Франция – „Mini Princess&Prince”, „Miss Mama Noel”, “Miss Monte Carlo”. Освен това изящната дама е основен инициатор на всички модни дефилета в Монте Карло, а тази година нейната агенция спечели конкурса да организира коктейлните партита през трите вечери на най-голямото събитие на годината на Лазурния бряг – „Яхт Шоу Монако”.

Сред официалните гости на яхтеното изложение, което ще се състои от 22-ри до 25-ти септември в Монте Карло, ще бъдат принцът на Абу Даби - Шейх Мохамед бин Зайед ал Нахян, престолонаследникът на Монако - принц Албер II, неговата леля – принцеса Антоанета, графиня Наталия Брембати, представители на френския и световен елит. И на трите партита задължителен елемент ще бъдат модните дефилета. През една от вечерите ще бъде промотирано луксозното шампанско Monte Carlo-L'onda Dorata, чиято цена за бутилка достига 10 000 евро, издава Ана Иванова. Високата стойност на пенливата течност е заради златните мехурчета, които я съставят и които са гаранция за вечна младост. Златото съвсем не е нова мания на богатите, споделя Ана, в древните култури благородният метал е бил привилегия само за елита, защото се смятало, че консумацията му води до безсмъртие. Освен шампанско с танцуващи златни частици, на котейлните вечери в Монте Карло ще се сервира шоколад и сьомга, поръсени със злато. Категорично дрес кодът на яхт шоуто тази година ще бъде златистото. Златото е и сред водещите нюанси на изложбата, посветена на Мерилин Монро, с автор италианката Патриция Руджеро.

В момента Ана Иванова е на ваканция в България преди големия есенен старт от ангажименти, които й предстоят в Монако. Тя е един от най-предпочитаните модели на модна агенция Elite Model’s Agency, с която има договор. Неотдавна засне фотосесия с есенно-зимната колекция на дамската марка Morgan, а през октомври ще лети до Барселона, за да заснеме и визиите за пролетно-летния каталог.




Прочетено: 3798 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Машините на Леонардо Spirit of Burgas Miss Sixty централна градска тоалетна моите цветя Аз на тела Лампа Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови Фонтанът на площад Храбрая ворона
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development