Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Жреците на музите покориха и Китен



23 Август 2010, Понеделник



Дръзките и много талантливи деца и младежи от Международния младежки фестивал „Жреци на музите” „превзеха” и втория остров от голямото си пътешествие по Южното Черноморие – Китен. Там се състоя и поредният микс концерт от програмата на фестивала. Публиката в Китен се наслади на повече от разнообразната програма на морската сцена – изпълненията на младите певци от Детско вокално студио „Дъга” към центъра за работа с деца – гр. Враца и вокалните изпълнения на младата Ана-Мария Борисова. Отново с врачански корен е и хип-хоп група “H Scandal”, които влудиха тийнейджърите с блестящи авторски парчета и кавъри на известни български и чужди хитове.

Дръзките и много талантливи деца и младежи от Международния младежки фестивал „Жреци на музите” „превзеха” и втория остров от  голямото си  пътешествие по Южното Черноморие – Китен. Там се състоя и поредният  микс концерт от програмата на фестивала. Публиката в Китен се наслади на повече от разнообразната програма на морската сцена – изпълненията на младите певци от Детско вокално студио „Дъга” към центъра за работа с деца – гр. Враца и вокалните изпълнения на младата Ана-Мария Борисова.  Отново с врачански корен е и хип-хоп група “H Scandal”, които влудиха тийнейджърите с блестящи авторски парчета и кавъри на известни български и чужди хитове.
Разбира се, в тази втора вечер на фестивала имаше и кръшни български хора – фолклорната група от Кнежа демонстрира не само бурни танци, но и невероятна хореография.
Театралите от „Камбана” – София, ТЕМП-Враца, забавляваха публиката с много скечове,игри и разбира се, запазената марка на врачанчетата – огнен пой. Връстниците им от театрално студио „Игра” – Русия, изиграха част от „Снежната кралица” по Андерсен. Талантливите перничани от Детски-юношески театър „Мускетарите” – Перник, разсмяха зрителите със забавни откъси от български и чужди пиеси.
Чуждото присъствие на сцената – тансов ансамбъл „Сюрприз” от Русия и ансамбъл „Лепетио” от Франция показаха автентични  ритми и танци от родината си.

Така – с театър, музика, танц и много зрелищност  премина тази втора вечер от творческата десетдневка на фестивала „Жреци на музите”, който ще продължи до 30 август. Следващата крепост, която ще падне тази вечер под властта на музите, е Лозенец.



Прочетено: 3182 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Салат дьо Шоп Български секс магазин БСУ Пластири за отслабване Hoodia (Худия) Конкурс прическа Бургас 2009 БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ созопол Йордановден 2011, Бургас - от Тина АХИЛОЙ Spirit of Burgas Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development