Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Черноморец повали ЦСКА в голов екшън



09 Август 2010, Понеделник



В истински голов екшън Черноморец повали ЦСКА с 4:3 на старта на първенството в елитната юношеска група до 17 години. Развоят на мача, който се игра на стадион „Черноморец” не беше за хора със слаби сърца. Въпреки изтощителната жега и двата отбора положиха максимални усилия в сблъсъка.

В истински голов екшън Черноморец повали ЦСКА с 4:3 на старта на първенството в елитната юношеска група до 17 години. Развоят на мача, който се игра на стадион „Черноморец” не беше за хора със слаби сърца.
    Въпреки изтощителната жега и двата отбора положиха максимални усилия в сблъсъка.

    Гостите поведоха на два пъти с 1:0 и 2:1, но младите акули изравниха, чрез Радослав Градев с елегантнен удар покрай вратаря и Стоян Кижев с глава след корнер. До почивката Черноморци дори успяха да излязат напред. Милчо Ангелов беше изведен сам и хитро копна кълбото над червения страж.

    През второто полувреме „ЦСКА” доведе резултата до 3:3, но точка в спора сложи капитанът на домакините Стоян Калев с победен четвърти гол, 10 мин преди края. Така възпитаниците на треньора Антон Спасов дадоха пример на батковците как да се справят с „ЦСКА”.

    Мачът между представителните мъжки отбори на „Черноморец” и „червените” е в неделя от 21:00 часа на стадион „Васил Левски” в София.
                     





Черноморец, юношеска група, стадион Черноморец

Черноморец, юношеска група, стадион Черноморец
Прочетено: 2528 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Глухарчета Коледен базар в Париж от Бутик хотел pepi Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД камини ЕЛЕКТРИЧЕСКИ Синята пеперудка Созопол културен център Жреци на музите 2009 залез над ез.Вая-Бургас.JPG аз
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development