Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Пънк, ска и изненади на НА ТЪМНО сцената



02 Юли 2010, Петък



След безспорното разнообразие, което „На тъмно” сцената внесе в миналогодишното издание на фестивала Spirit of Burgas, продуцентите на сцената се постараха и тази година да изненадат феновете си с добра музика и невероятни изненади. Освен интересни групи, посетителите на фестивала ще могат да се позабавляват в „На тъмно” шатрата, която ще е непосредствено до самата сцена.

лед безспорното разнообразие, което „На тъмно” сцената внесе в миналогодишното издание на фестивала Spirit of Burgas, продуцентите на сцената се постараха и тази година да изненадат феновете си с добра музика и невероятни изненади. Освен интересни групи, посетителите на фестивала ще могат да се позабавляват в „На тъмно” шатрата, която ще е непосредствено до самата сцена.

Вечерта на 13 август сцената ще озвучат български Punk&Ska ритми. Купонът ще стартират Ogi 23, варненците Independent, Doctor`s GoGo Band и Sub Zero Farm. След паузата, която всички сцени ще направят, заради хедлайнерите на основната сцена, Punk&Ska вечерта ще продължи с Q Check и Ambient Anarchist. Диджей сет ще поддържа настроението до 6 часа сутринта!

Втората фестивална вечер „На тъмно” сцената ще отреди на Ethno Alternative звучене. Вечерта определено ще бъде интересна - уникални музикални стилове, неподозирано съчетаване на звуци и предстоящи изненади очакват всички, които решат да посетят сцената. До момента потвърдилите участие са DJ Dharba, Samba band, Senor Buffo&The Synchronizers, Оратница и DJ Mad Bear. Съвсем скоро обаче, ще обявим официално и останалите две групи, които ще развихрят купона на сцената.

„Punk`s not dead in BG” е мотото на третата фестивална вечер на “На тъмно” сцената. Една от идеите на организатора е да събере отново на сцена колкото може повече пънк групи от 80-те и 90-те години на миналия век. Началото на купона ще сложат All Inc., които са интересна колаборация между Нели Воева и музиканти от Мъртви поети, Малки трагедии и Други гласове. След тях щафетата поемат Кокоша глава от Кърджали, Аборт от Варна, бургазлиите Ерекция и Нови цветя от Кюстендил. И това не е всичко - ролята на своеобразни хедлайнери на вечерта ще остане за Ревю.

Добър звук, осветление, търговска зона, татуировки, пиърсинг, музика – това са само малка част от атракциите, които предстоят в „На тъмно” зоната през трите дни от фестивала.

Очаквайте скоро още подробности и изненади, свързани със „На тъмно” и Spirit of Burgas 2010.

За повече информация, не се колебайте да ни потърсите:
 
Ник Тодоров – 0898 57 37 97
Елена Георгиева – 0878 11 24 15


http://www.spiritofburgas.com/static/227/3



Прочетено: 3779 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
приятелки Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Конкурс прическа Бургас 2009 Стив и аз орел БГ СМЕШКИ Мебелна Фабрика ДИЕЗ място и за влюбени social distance Стара църква в Созопол Вече съм голяма
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development