Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

382 ученици са отговорили на въпроса „Какво е за мен България”. 3872 члена за един ден в същата възрастова група има във фейсбук експериментална група ан екипа ни :))



21 Март 2010, Неделя



Приключи първият етап на конкурса „Аз съм българче”, организиран от НБУ „Михаил Лъкатник” - Бургас. В конкурса взеха участие общо 382 родолюбиви българчета в четири възрастови групи: I клас, II клас, III клас и IV клас от училища от цялата страна и чужбина.

Приключи  първият етап на конкурса „Аз съм българче”, организиран от НБУ „Михаил Лъкатник” - Бургас. В конкурса взеха участие общо 382 родолюбиви българчета в четири възрастови групи: I клас, II клас, III клас и IV клас от училища от цялата страна и чужбина.

     117 деца са изразили любовта си  към родината в стихове и  проза. 21 ученици са използвали  възможностите на информационните технологии, за да отговорят на въпроса „Какво е за мен България?”. Седем от тях са изработили компютърни рисунки, а десет – презентации в раздел „Компютърни магьосници”. С изразните средства на изобразителното изкуство са се представили 200 деца, 19 млади музиканти са композирали клавирни пиеси, а 22 деца са автори на музика за детски песни.

     Специалната награда на Община Бургас ще получи Славина Младенова от IIIа клас,  а Йоанна Николова от IIIе клас в НБУ „Михаил Лъкатник” – Бургас ще получи специална награда от Областна администрация – Бургас.

     Награди са предвидени още за семействата и участниците, работили в екип. Награждаването на победителите в първия етап от конкурса „Аз съм българче” – „Какво е за мен България” ще се състои днес /19 март/ от 16.30 часа в сградата на Областна администрация – Бургас. Останалите награди са осигурени от училищното настоятелство на НБУ „Михаил Лъкатник” – Бургас. Предстои стартирането на втория етап от конкурса „Аз съм българче” – „Син съм на земя прекрасна!”.


Прочетено: 2182 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
моите цветя Мой хороший знакомый из Бургаса Пролет преди листата Стилът на знаменитостите Щрауси край Грудово Строеж с кран производител на мебели по поръчка- мебели,кухни,вградени гардероби,легла,секции,антрета,детски стаи,офис на конкурентни цени Източен лопох цвят Хозяин причала созопол Цвете
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development