Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас се стяга за новия туристически сезон



19 Януари 2010, Вторник



В Бургас се проведе среща между представители на общинска дирекция „Икономика и стопански дейности”, туристическия бизнес, Регионален музей - Бургас и Камара на занаятчиите. Обсъдени бяха подготовката за новия летен туристически сезон, проблемите и приоритетите за развитие по отделните браншове. Участниците в срещата уговориха стъпки за умножаване на контактите с бизнеса. Алианс по туризма в Югоизточен регион запозна общинска администрация с проблемите, които имат бургаските хотелиери. Регионалната камара на занаятчиите изрази задоволство от съвместната си работа с Община Бургас през 2009 г. В резултат на това сътрудничество местните занаяти бяха успешно представени в рамките на Фестивала на пясъчните скулптури.

В Бургас се проведе среща между представители на общинска дирекция „Икономика и стопански дейности”, туристическия бизнес, Регионален музей - Бургас и Камара на занаятчиите. Обсъдени бяха подготовката за новия летен туристически сезон, проблемите и приоритетите за развитие по отделните браншове.
Участниците в срещата уговориха стъпки за умножаване на контактите с бизнеса. Алианс по туризма в Югоизточен регион запозна общинска администрация с проблемите, които имат бургаските хотелиери.
Регионалната камара на занаятчиите изрази задоволство от съвместната си работа с Община Бургас през 2009 г. В резултат на това сътрудничество местните занаяти бяха успешно представени в рамките на Фестивала на пясъчните скулптури.
На срещата се взе решение Регионален музей - Бургас да промотира разработени туристически маршрути, които да бъдат включени в програмата на туроператорите през сезон’2010 и популяризирани в интернет. В плана за работа на отдел „Туризъм” при Община Бургас през 2010 г. е предвидено реализирането на художествено осветление, което да подчертае красотата на градския  Исторически музей.




Прочетено: 3727 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Хозяин причала До другото лято ЦЪРКВА най-съвестният представител Йордановден 2011, Бургас - от Тина мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка докато ние спи, те творят РК Пожарната в Бургас Заслон в местност Силкосия приятелки
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development