Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

конкурс за постъпване на държавна служба в МВР за вакантни длъжности



17 Декември 2009, Четвъртък



Със заповед на Министъра на вътрешните работи е обявен конкурс за постъпване на държавна служба в МВР за вакантни длъжности от категория Е - полицай 29 вакантни места, за които се изисква първоначално професионално обучение. Две от местата са по договор.

Със заповед на Министъра на вътрешните работи е обявен конкурс за постъпване на държавна служба в МВР за вакантни длъжности от категория Е - полицай 29 вакантни места, за които се изисква първоначално професионално обучение. Две от местата са по договор.

       1. Общи изисквания към кандидатите:

1.1. Да са пълнолетни и да притежават само българско гражданство;

1.2. Да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от последвалата реабилитация и да не са освободени от наказателна отговорност за извършено умишлено престъпление от общ характер с налагане на административно наказание по член 78а от Наказателния кодекс;

1.3. Да не са привлечени като обвиняеми за умишлено престъпление от общ характер и да не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер;

      2. Специфични изисквания:

2.1. Да не са по-възрастни от 40 години към датата на обявяване на конкурса /изискването не се прилага за кандидати - бивши и настоящи служители на МВР/;

2.2. Да притежават средно образование;

2.3. Да са клинично здрави и физически издържливи, да не страдат от психични заболявания и да са годни по медицински показатели за държавна служба в МВР.

2.4. Да не са стажанти на МВР.

      Документи необходими за участие в конкурса, се получават от сектор “Човешки    ресурси” към ОД МВР-Бургас всеки работен ден от  10:30 часа до 12:00 часа  и 13:30 часа до 16:00 часа се подават там до 30 дни след публикуване на обявата

      Обявен е конкурс и за постъпване на държавна служба в МВР за вакантна длъжност от категория В - началник на група “Техника” към сектор “СОД”, за която не се изисква първоначално професионално обучение. Конкурсната процедура се провежда само със служители на МВР с присъдена категория Д или Е и ЛРТП.

      Документите, необходими за участие в конкурса, се получават от сектор “Човешки ресурси” към ОД МВР-Бургас всеки работен ден се подават там до 15 дни след публикуване на обявата.

      Областна дирекция на МВР - Бургас обявява конкурс и за постъпване на държавна служба в МВР за 4 /четири/ вакантни длъжности от категория Г -инспектор, младши разследващ полицай - старши разследващ полицай, за които се изисква първоначално професионално обучение. Конкурсната процедура се провежда само със служители на МВР с присъдена категория Д или Е и ЛРПТ, като се изисква висше юридическо образование или бакалавърска степен от Академията на МВР.

      Документи необходими за участие в конкурса, се получават от сектор “Човешки ресурси” към ОД МВР-Бургас всеки работен ден се подават там до 30 дни след публикуване на обявата.

      С министерска заповед е обявен конкурс за постъпване на държавна служба в МВР за 10 /десет/ вакантни длъжности от категория Г - инспектор, за които се изисква първоначално професионално обучение. Конкурсната процедура се провежда само със служители на МВР с присъдена категория Д или Е и ЛРПТ.

      Документи необходими за участие в конкурса, се получават от сектор “Човешки ресурси” към ОД МВР-Бургас всеки работен ден се подават там до 30 дни след публикуване на обявата.


Прочетено: 15966 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Черноморец-Поморие Хозяин причала св. Николай Чудотворец pepi Тройката, паметника Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Есен Йордановден 2011, Бургас - от Тина Разоран двор, угар Синята пеперудка Зеленина в Странджа
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development