Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Renesanz и H.M.S.U. с новогодишно парти в София!



14 Декември 2009, Понеделник



Двете най-успешни български ъндърграунд организации - Renesanz и H.M.S.U. - за трета поредна година обединяват сили за незабравимо посрещане на новогодишната вечер. Специалното клубно събитие с начален час 22:00 ще се проведе на 31 Декември в столичния парти център "4 КМ", който за целта ще бъде преобразен с уникална визия и първокласна музикална селекция. Посетителите на култовото софийско заведение ще могат да избират измежду 3 отделни зали и 3 стила по всяко време – минимал, техно и дръм енд бейс.

Двете най-успешни  български ъндърграунд организации - Renesanz и H.M.S.U. - за трета поредна година обединяват сили за незабравимо посрещане  на новогодишната вечер. Специалното  клубно събитие с начален час 22:00 ще се проведе на 31 Декември в столичния парти център "4 КМ", който за целта ще бъде преобразен с уникална визия и първокласна музикална селекция.  Посетителите на култовото софийско заведение ще могат да избират измежду 3 отделни зали и 3 стила по всяко време – минимал, техно и дръм енд бейс.

За минимал  залата е поканен Koen Groeneveld (Холандия), който наскоро издаде няколко топ хита за Toolroom - лейбъла на Mark Knight - и оглави с тях класацията на водещия сайт за дигитално разпространение на музика - Beatport. В дръм енд бейс залата лайнъпа ще е не по-малко силен. Там ще свирят Silent Witness (Англия) от лейбъла на Goldie - Metalheadz - и Donny (Англия). Гост в техно залата пък ще бъде немският диджей/продуцент Bazz Dee, станал любимец на българската аудитория от предишното си гостуване в България.

Заедно с  четиримата гости в трите зали за повдигане градуса на настроението ще се грижат и 18 български диджеи, сред които DeepJak, Gabriel, Birben, Darktechnik, Metalix, Headbanger, Konspirator, Mocks, EХo и др.

Входът за новогодишното парти ще е едва 20 лева преди полунощ и 30 лева след това. Своеобразен подарък от организаторите за предстоящата 2010.


Прочетено: 2925 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 моите цветя горноезеровски циганин Воробей от страха полез на стенку Труженики моря Черноморец Бургас Колоски на белом фоне Площад Тройката, Бургас Първа копка Компасът на ул. Изтравниче
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development