Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Renesanz и H.M.S.U. с новогодишно парти в София!



14 Декември 2009, Понеделник



Двете най-успешни български ъндърграунд организации - Renesanz и H.M.S.U. - за трета поредна година обединяват сили за незабравимо посрещане на новогодишната вечер. Специалното клубно събитие с начален час 22:00 ще се проведе на 31 Декември в столичния парти център "4 КМ", който за целта ще бъде преобразен с уникална визия и първокласна музикална селекция. Посетителите на култовото софийско заведение ще могат да избират измежду 3 отделни зали и 3 стила по всяко време – минимал, техно и дръм енд бейс.

Двете най-успешни  български ъндърграунд организации - Renesanz и H.M.S.U. - за трета поредна година обединяват сили за незабравимо посрещане  на новогодишната вечер. Специалното  клубно събитие с начален час 22:00 ще се проведе на 31 Декември в столичния парти център "4 КМ", който за целта ще бъде преобразен с уникална визия и първокласна музикална селекция.  Посетителите на култовото софийско заведение ще могат да избират измежду 3 отделни зали и 3 стила по всяко време – минимал, техно и дръм енд бейс.

За минимал  залата е поканен Koen Groeneveld (Холандия), който наскоро издаде няколко топ хита за Toolroom - лейбъла на Mark Knight - и оглави с тях класацията на водещия сайт за дигитално разпространение на музика - Beatport. В дръм енд бейс залата лайнъпа ще е не по-малко силен. Там ще свирят Silent Witness (Англия) от лейбъла на Goldie - Metalheadz - и Donny (Англия). Гост в техно залата пък ще бъде немският диджей/продуцент Bazz Dee, станал любимец на българската аудитория от предишното си гостуване в България.

Заедно с  четиримата гости в трите зали за повдигане градуса на настроението ще се грижат и 18 български диджеи, сред които DeepJak, Gabriel, Birben, Darktechnik, Metalix, Headbanger, Konspirator, Mocks, EХo и др.

Входът за новогодишното парти ще е едва 20 лева преди полунощ и 30 лева след това. Своеобразен подарък от организаторите за предстоящата 2010.


Прочетено: 2897 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
газ централна градска тоалетна Лятото В атака Хамали Грийн – Пренос и Транспорт Wall! Камини CLAM ФОН къщичка в градината Декабрь 2017 года pepi Дружинката
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development