Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

остановката «Писмо до Дядо Коледа» за децата и внуците на огнеборците.



09 Декември 2009, Сряда



Във връзка с провеждането на Коледо-Новогодишните празненства, Национален синдикат на пожарникарите «Огнеборец» - Област Бургас и Държавния куклен театър в крайморския град инициираха провеждане на постановката «Писмо до Дядо Коледа» за децата и внуците на огнеборците.

Във връзка с провеждането на Коледо-Новогодишните празненства, Национален синдикат на пожарникарите «Огнеборец» - Област Бургас и Държавния куклен театър в крайморския град инициираха провеждане на постановката «Писмо до Дядо Коледа» за децата и внуците на огнеборците.

     Проявата е първа по рода си за бургаското формирование на Националния синдикат, като идеята на организаторите - Николай Динев, Иван Попов и Асен Асенов / и тримата пожарникари в звено «Пожарна безопасност и спасяване»/, е да стане традиция и да приобщи в структурите на огнеборците и най-малките фенове на трудната професия.

      Местната структура на Националия синдикат «Огнеборец» е формирана преди близо 2 години, като в нея членуват над 170 пожарникари от областта. Целта й е гарантиране социалните права на служителите в «Пожарна безопасност и спасяване», както и недопускане възникването на пожари. Към момента бургаската структура е популяризира брошура с правила за действия при пожари и овладяване на защитни умения в рискови ситуации.

     Близо 100 деца, които ще посетят на 12.12.т.г от 12.00 ч. спектакъла «Писмо до Дядо Коледа» ще бъдат изненадани приятно с подаръци от «Победа» АД - Бургас и «Кохиноор Хемус марк» АД. В ролята на Веселия старец ще се превъплати актьора Георги Минков, а негови партньори на сцената ще са : Румяна Кралева и Грета Кръстева. «Писмо до Дядо Коледа» е режисиран от Мария Банова, а музиката е на небезизвестния Димо от група П.И.Ф.


Прочетено: 4192 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
5
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
лека вечер Бургаският кей Aerogara Byrgas Spirit of Burgas МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ БУТАЛНА ПОМПА, AIRLESS,1300W, 220V-1940 ЛВ. Истанбул -1- Международен Семинар на фризьорите София Pepi Международен Семинар на фризьорите София Мой хороший знакомый из Бургаса Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development