Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Балъков е открит за позитивна критика от ветераните



06 Декември 2009, Неделя



„За мен е чест и уважение да ви посрещна тук. Ако искаме в българското първенство да задуха нов вятър, трябва да се вслушваме в мнението на хората от старото поколение във футбола. В „Черноморец-Бургас” ще следваме точно такава политика. Ще търсим контакти с ветераните, като превърнем сбирките с тях в традиция. Днес полагаме началото на нещо, което го има в малко клубове у нас, но е практика за държавите, в които съм работил”, заяви Красимир Балъков на среща с ветераните на бургаския клуб на стадион „Лазур”. Поканата уважиха над 40 бивши футболисти и деятели от близкото и не толкова близкото минало. Сред присъстващите бяха треньор №1 на 20-и век на Бургас Васил Желев-Вашпина, председателят на „Черноморец” от 80-те години Тома Томов, бившият топреализатор и настоящ щеф на Областния съвет на БФС Тотко Дремсизов, Димитър Димитров-Херо, установилият се от години в САЩ Стоян Пумпалов и др.

 „За мен е чест и уважение да ви посрещна тук. Ако искаме в българското  първенство да задуха нов вятър, трябва да се вслушваме в мнението на хората от старото поколение във футбола. В „Черноморец-Бургас” ще следваме точно такава политика. Ще търсим контакти с ветераните, като превърнем сбирките с тях в традиция. Днес полагаме началото на нещо, което го има в малко клубове у нас, но е практика за държавите, в които съм работил”, заяви Красимир Балъков на среща с ветераните на бургаския клуб на стадион „Лазур”. Поканата уважиха над 40 бивши футболисти и деятели от близкото и не толкова близкото минало. Сред присъстващите бяха треньор №1 на 20-и век на Бургас Васил Желев-Вашпина, председателят на „Черноморец” от 80-те години Тома Томов, бившият топреализатор и настоящ щеф на Областния съвет на БФС Тотко Дремсизов, Димитър Димитров-Херо, установилият се от години в САЩ Стоян Пумпалов и др.

     Мениджърът  на „акулите” разкри на срещата  амбициозните планове за бъдещото развитие на клуба за срок от 3 години и половина. Посочено беше, че ще се акцентира в две насоки: в спортно-технически план отборът да излезе на европейската сцена, а относно базата да се създадат такива условия, че школата да се превърне в душа на клуба и да захранва представителния състав с качествени попълнения. Балъков призна, че на този етап подсилването на тима може да става приоритетно с футболисти отвън, било то от чужбина или от българския пазар.

     „Ние  няма да се отклоним от поетия път. Трябват ни само подкрепа, разбиране и позитивна критика. Точно критиката от хората като вас, които дълго време сте били във футбола, ще ни бъде от полза. Помогнете ни в стремежа да издигнем авторитета на „Черноморец”. Искам дори и мен като ме няма, започнатото да продължи”, добави Балъков.

„Приветстваме проектите, с които сте се захванали. Ние можем да станем най-добрите пълномощници на това, което се прави в „Черноморец”, отвърна от името на ветераните Тома Томов.

След  срещата на стадиона ветераните се качиха на клубния автобус и разгледаха на място как върви изграждането на новата клубна база „Гнездо на акули”. 


Прочетено: 2616 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ПЕПИ мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Старото пристанище Рибарското селище привечер Vision място и за влюбени Александропулис, Гърция - юни.2007 Египет pepi Черноморец Бургас Pepi През поколение
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development