Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

„Черноморец – Бургас” си тръгна с точка от „Българска армия”



07 Декември 2009, Понеделник



„Черноморец – Бургас” си тръгна с точка от стадион „Българска армия” след 0:0 с „ЦСКА” в последния есенен кръг от първенството на „А” група. С 27 точки в актива си, „акулите” ще се радват на приятно зимуване като четвърти в класирането, което съхранява шансовете им за атака на призовите места напролет.

„Черноморец – Бургас” си тръгна с точка  от стадион „Българска армия” след 0:0 с „ЦСКА” в последния есенен кръг от първенството на „А” група. С 27 точки в актива си, „акулите” ще се радват на приятно зимуване като четвърти в класирането, което съхранява шансовете им за атака на призовите места напролет.

      Срещу „ЦСКА” Черноморци спазиха стриктно указанията на мениджъра си Красимир Балъков да не търсят красива игра, а да заложат на прагматичността в действията си. Бургазлии разчитаха на отлична организация в защита в дебнене на контраатаки. Тактиката им се увенча с успех и в хода на мача отчая съперника, който прибегна към удари от средно и далечно разстояние, но безрезултатно. Едва в продължението след 90-те минути Платини затрудни по-серизоно Борел, но немския страж спаси удара на бившия си съотборник по перфектен начин. В атака добри шансове за „акулите” се откриха пред Морис и Гонзалес, ала те не съумяха да ги оползотворят. В 20-та минута Фернандес порази мрежата на ЦСКА, но заради игра с ръка преди това, гол не беше зачетен.

      С ремито в София възпитаниците  на красимир Балъков прекъснаха черната  серия от 4 поредни загуби в първенството на „А” група и отпадането от турнира за купата на България. Така отборът получи психологически „допинг” преди излизането си в зимна ваканция от 13-ти декември.


Прочетено: 3195 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Тройката, паметника залез Животът продължава pepi созопол Декабрь 2017 года Източнокатолическата черква Графила 2009, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development