Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Дядо Коледа пристига в Бургас Плаза Мол на ATV



03 Декември 2009, Четвъртък



Белобрадият старец ще радва посетителите на търговския център в специален Коледен кът На 5 декември Дядо Коледа, Снежанка и едно от джуджетата ще озвучат Бургас със своите ATV-та и ще и ще паркират нестандартните си превозни средства пред Бургас Плаза Мол точно в 16.00 часа. Посетителите на търговския център ще имат възможност да присъстват на най-забавното пристигане на белобрадия старец и неговите помощници. В 16.30 часа Дядо Коледа ще открие специалния увеселителен Коледен кът на втория етаж на търговския център и веднага ще започне да раздава подаръци от Коледната томбола на Бургас Плаза. Всеки от късметлиите ще получи по една от над 100-те награди, осигурени от търговските вериги в мола - Carrefour, KFC, Elite Shoes, Esprit, Genesis, Foot Comfort, Hippoland, Kenvelo, Kolev & Kolev, Kreo Group, My Computer, Natural Beauty Products, New Silhouette, Noa Coffee, Triumph, UB Jeans, Uni Clean, Yan Coffee Break, DOMO, Subra, Camel Active, Valentino Chocolate House.

Белобрадият старец ще радва посетителите на търговския център в специален Коледен  кът
На 5 декември Дядо Коледа, Снежанка и едно от джуджетата ще озвучат Бургас със своите ATV-та и ще и ще паркират нестандартните си превозни средства пред Бургас Плаза Мол точно в 16.00 часа. Посетителите на търговския център ще имат възможност да присъстват на най-забавното пристигане на белобрадия старец и неговите помощници.

В 16.30 часа Дядо Коледа ще открие специалния увеселителен Коледен кът на втория етаж на търговския център и веднага ще започне да раздава подаръци от Коледната томбола на Бургас Плаза. Всеки от късметлиите ще получи по една от над 100-те  награди, осигурени от търговските вериги в мола - Carrefour, KFC, Elite Shoes, Esprit, Genesis, Foot Comfort, Hippoland, Kenvelo, Kolev & Kolev, Kreo Group, My Computer, Natural Beauty Products, New Silhouette, Noa Coffee, Triumph, UB Jeans, Uni Clean, Yan Coffee Break,  DOMO, Subra, Camel Active, Valentino Chocolate House. 

Дядо Коледа ще остане в Бургас Плаза до 25 декември. Освен да му дават поръчките си за подаръци, децата ще могат да се повозят  на Коледното електрическо влакче и  да поиграят с летящите хеликоптерчета, които ще са на тяхно разположение в Коледния кът всеки ден от 12.00 до 18.00 часа. 

Първите 200 посетители на увеселителния Коледен кът  ще спечелят безплатна снимка от професионален  фотограф с Дядо Коледа, Снежанка и  джуджетата, осигурена от Fuji Films.


Прочетено: 5515 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Лампа бургаска среща Рибари в Истанбул pepi хотел приморец Финансова помощ за бедните Кукерландия 2011, Ямбол Флора Бургас 2009 коте Пони тоже кони
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development