Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Г-жа Милена Лакова е новият главен секретар на Областна администрация Бургас



Ключови думи: От днес официално на позицията главен секретар на Областна администрация Бургас е назначена г-жа Милена Христова Лакова. Тя е юрист, което е повлияло до голяма степен при избора й за тази длъжност. Близо десет години е упражнявала професията си в държавни институции. Започнала е професионалния си път като следовател в „Окръжна следствена служба” - гр. Бургас. Работила е като юрисконсулт в „Районно управление гори”, в Областна администрация Бургас, а в последните две години в Дирекция „Управление на общинската собственост”, отдел „Обществени поръчки” в Община Бургас. Г-жа Лакова ще ръководи, координира и контролира дейността на администрацията за точното спазване на нормативните актове и на разпорежданията на областния управител, ще отговаря за планирането и отчетността при изпълнението на ежегодните цели, както и утвърждаването на длъжностните характеристики, организиране на обучения за подобряване на обслужването от служителите в Областна администрация Бургас. «Убеден съм, че професионалните качества на Милена Лакова и опитът й в административната сфера ще й помогнат да изпълнява задълженията си отлично», коментира назначението областният управител Константин Гребенаров.
18 Ноември 2009, Сряда



От днес официално на позицията главен секретар на Областна администрация Бургас е назначена г-жа Милена Христова Лакова. Тя е юрист, което е повлияло до голяма степен при избора й за тази длъжност. Близо десет години е упражнявала професията си в държавни институции. Започнала е професионалния си път като следовател в „Окръжна следствена служба” - гр. Бургас. Работила е като юрисконсулт в „Районно управление гори”, в Областна администрация Бургас, а в последните две години в Дирекция „Управление на общинската собственост”, отдел „Обществени поръчки” в Община Бургас.

От днес официално на позицията главен секретар на Областна администрация Бургас е назначена г-жа Милена Христова Лакова.

Тя е юрист, което е повлияло до голяма степен при избора й за тази длъжност. Близо десет години е упражнявала професията си в държавни институции. Започнала е професионалния си път като следовател в „Окръжна следствена служба” - гр. Бургас. Работила е като юрисконсулт в „Районно управление гори”, в Областна администрация Бургас, а в последните две години в Дирекция „Управление на общинската собственост”, отдел „Обществени поръчки”  в Община Бургас.

Г-жа Лакова ще ръководи, координира и контролира дейността на администрацията за точното спазване на нормативните актове и на разпорежданията на областния управител, ще отговаря за планирането и отчетността при изпълнението на ежегодните цели, както и утвърждаването на длъжностните характеристики, организиране на обучения за подобряване на обслужването от служителите в Областна администрация Бургас.

«Убеден съм, че професионалните качества на Милена Лакова и опитът й в административната сфера ще й помогнат да изпълнява задълженията си отлично», коментира назначението областният управител Константин Гребенаров.


Прочетено: 2550 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Стара къща на ул. pepi лека вечер Декабрь 2017 года Светла Приятели хотел Конкур глазами зрителя Алуминиеви парапети Промоция Европейка Черноморец Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development