Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ХАРАКТЕРНи ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - ХРОНИКА



09 Ноември 2009, Понеделник



Бой в циганска махала в Сунгурларе - САМОРЪЧНО НАПРАВЕНО КОПИЕ, скапани пътища около Бургас, други....

На 07.11.т.г. около 23.50 ч. в Районно управление на МВР Сунгурларе е получено съобщение за възникнал скандал, последван от масово сбиване в ромската махала на града. Констатирано е, че пререканието е възникнало между живеещите на ул. «Изгрев» №51 в Сунгурларе, като след употреба на алкохол, са се сбили седем - осем души. В следствие на побоя със саморъчно направено копие / от метална тръба със закрепен в единия й край нож/ е нанесена прободна рана в областта на сърцето на 36 годишния М.С. от Сунгурларе, който почива на път за болницата. Участвалите в скандала лица са установени и отведени в Районно управление на МВР Сунгурларе за изясняване на случая. Извършен е оглед на местопроизшествието от екип на служители от сектор «Криминална полиция» при Областна дирекция на МВР Бургас и Районно управление на МВР Сунгурларе. Продължават разпитите на участниците и очевидци на инцидента за установяване на причините за извършеното деяние.

      На 07.11.т.г. в района на Старата поща в Бургас, непосредствено след като е получил пенсията си, 88 годишен бургазлия е пресрещнат от двама мъже, които му предложили да се включи в хазартна игра. След като срещнали категоричния отказ на възрастния мъж, двамата непознати го блъснали и му вземат портфейла със сумата от 600 лв. и личната карта. Извършителите на грабежа се издирват по описание от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.

      На 07.11.т.г., чрез натиск на метална решетъчна врата и PVC входна врата, е проникнато в частен дом в село Росен, общ. созопол, обитаван от 77 годишна английска гражданка, откъдето е извършена кражба на сумата от 800 лв. и златни накити на стойност 500 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Созопол.

      На 06/07.11.т.г., чрез срязване с ножици на метална щора и натиск на вратата с твърд предмет, е проникнато  в офис-магазин за врати, намиращ се на ул. «Александър Стамболийски» в Бургас, откъдето е извършена кражба на сумата от 2 400 лв.  Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.

      На 07.11.т.г. в Районно управление на МВР Сунгурларе е получено съобщение от 43 годишна айтозлийка, за това че за времето между  15.00 ч. и 16.00 ч. на стационарния телефон на 70 годишната й майка, живееща в с. Ведрово, се е обадил мъж, представил се за близък приятел на зет й. Същият заявил, че дъщеря й е допуснала тежка катастрофа с починало дете, като в момента е задържана в полицията. За освобождаването й непознатия поискал сумата от 10 000 лв., но 70 годишната жена заявила, че има само 2 000 лв. В този момент чула в слушалката плачеща жена и разпознала гласа на дъщеря си, поради което решила да следва инструкциите на непознатия. Мъжът я накарал да сложи пари в найлонов прозрачен плик и да ги оставя в близост до трофопост, намиращ се в началото на селото. Около 16.30 ч. в къщата на 70 годишната жена пристигнали дъщеря й и зет й, които установили че се касае за телефонна измама и алармирали полицейските служители на Районно управление на МВР Сунгурларе.


Прочетено: 3162 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
пътят за никъде Конкурс прическа Бургас 2009 Журналистка Първа копка Подводен свят Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи Разлистване ИЗКУПУВАМЕ Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Солидарната Отговорност... HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Балчик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development