Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Черноморец - Поморие елиминира Ботев - Криводол с гол в последната минута от дузпа



22 Октомври 2009, Четвъртък



Отборът на Черноморец - Поморие” елиминира „Ботев” /Криводол/ в турнира за купата на България „Форд Мото Пфое” след изстрадана победа с 1:0 с гол от дузпа в 120-ата минута. Мачът от първия кръг на надпреварата беше наблюдаван 200 зрители на стадионът в градчето на 20 км от Бургас. 90 минути не стигнаха на втородивизионните съперници да си отбележат гол и спорът беше разрешен в сетния миг. В последната минута на второто продължение от 15 минути Галин Димов беше повален в наказателното поле и Любомир Божинов стреля безпогрешно от бялата точка. След последния сигнал гостите се нахвърлиха върху главния съдия Христо Христов /СтЗ/, но охранителите и служебните лица го спасиха от саморазправа. Футболистите на „Ботев” пробваха да си излеят гнева и върху униформените пазители на реда, ала бяха озаптени навреме.

Отборът на Черноморец  - Поморие” елиминира  „Ботев” /Криводол/ в турнира за купата на България „Форд Мото Пфое”  след изстрадана победа с 1:0 с гол от дузпа в 120-ата минута. Мачът от първия кръг на надпреварата беше наблюдаван 200 зрители на стадионът в градчето на 20 км от Бургас. 90 минути не стигнаха на втородивизионните съперници да си отбележат гол и спорът беше разрешен в сетния миг. В последната минута на второто продължение от 15 минути Галин Димов беше повален в наказателното поле и Любомир Божинов стреля безпогрешно от бялата точка. След последния сигнал гостите се нахвърлиха върху главния съдия Христо Христов /СтЗ/, но охранителите и служебните лица го спасиха от саморазправа. Футболистите на „Ботев” пробваха да си излеят гнева и върху униформените пазители на реда, ала бяха озаптени навреме. 

     Домакините  започнаха мача много агресивно. С преса и борба за първа  топка, те натикаха противника в собствената му половина. Още във втората минута Велин Дамянов изведе Петър Колев сам срещу вратаря, но нападателя стреля неточно. Малко преди почивката пак Колев пропусна от чиста позиция. През второто полувреме гостите приспаха темпото и успяха да съхранят нулевото равенство. В двете продължения пък криводолци откровено се прибраха в глуха защита, но тактиката им беше наказана в последната, 120-а, минута.

     „Черноморец-Поморие” се класира на 1/16-финалите от турнира за купата на България „Форд Мото Пфое”, които ще се играят на 22 ноември, отново в една среща на директна елиминация. На тази фаза в надпреварата ще се включат и отборите от „А” група.



Черноморец - Поморие

Черноморец - Поморие

Черноморец - Поморие

Черноморец - Поморие
Прочетено: 4875 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
централна градска тоалетна Цвете Флора -Бургас-2009.JPG Тухлена селска къща най-приятното място за релакс Флора Бургас 2009 ЛЯТО В ЧЕРНОМОРЕЦ Зеленина в Странджа Театър за драма. опера и балет, Бургас европейка Международен Семинар на фризьорите София
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development