Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

СВАТОСВАТ ДРАГО ДРАГАНОВ С ШОКОЛАДОВА МАКЕДОНКА



20 Октомври 2009, Вторник



Приятели сватосват пеещият тв водещ Драго Драганов с шоколадова македонска певица, научи единственият по рода си музикален интернет портал „БГ естрада”.

Приятели  сватосват пеещият тв водещ Драго  Драганов с шоколадова македонска певица, научи единственият по рода си музикален интернет портал „БГ естрада”. Засега само на поп сцената, но нищо не се знае за в бъдеще. Преди няколко дни българинът бе поканен да пее на частно парти в клуб „Веки” в Скопие, Македония, където се запознал с екзотичната перла. Тя се нарича Джени О Кело и е негърка по произход – баща й е от Гана, но е родена в Македония и никога не е ходила в Африка. Пищната красавица е с доста мощен глас и в момента набира популярност в западната ни съседка. Тя вече подготвя дебютния си албум с известния македонски композитор Орце Зафировски, който всъщност е сватовникът й с Драго. В началото музикантът подхвърлил на нашенеца да изпее заедно с напращялата мома букет от няколко народни песни, след като той представил две от песните от последния си албум „След теб”, излязал на пазара съвсем наскоро. „Стана супер купон и Орце реши да ни напише негова авторска песен за мен и Джени. След две седмици ще пътувам отново, за да чуем демото и да умуваме над проекта”, сподели пред „БГ естрада” Драго Драганов.


Прочетено: 3714 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
дъга pepi GRAPHILLA 2009, Бургас камини всичко за отопланието pepi kupi dari Площад Тройката, Бургас pepi Созопол ГРОБИЩЕН ПАРК Републиканска след ремонта най-съвестният представител
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development