Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

СВАТОСВАТ ДРАГО ДРАГАНОВ С ШОКОЛАДОВА МАКЕДОНКА



20 Октомври 2009, Вторник



Приятели сватосват пеещият тв водещ Драго Драганов с шоколадова македонска певица, научи единственият по рода си музикален интернет портал „БГ естрада”.

Приятели  сватосват пеещият тв водещ Драго  Драганов с шоколадова македонска певица, научи единственият по рода си музикален интернет портал „БГ естрада”. Засега само на поп сцената, но нищо не се знае за в бъдеще. Преди няколко дни българинът бе поканен да пее на частно парти в клуб „Веки” в Скопие, Македония, където се запознал с екзотичната перла. Тя се нарича Джени О Кело и е негърка по произход – баща й е от Гана, но е родена в Македония и никога не е ходила в Африка. Пищната красавица е с доста мощен глас и в момента набира популярност в западната ни съседка. Тя вече подготвя дебютния си албум с известния македонски композитор Орце Зафировски, който всъщност е сватовникът й с Драго. В началото музикантът подхвърлил на нашенеца да изпее заедно с напращялата мома букет от няколко народни песни, след като той представил две от песните от последния си албум „След теб”, излязал на пазара съвсем наскоро. „Стана супер купон и Орце реши да ни напише негова авторска песен за мен и Джени. След две седмици ще пътувам отново, за да чуем демото и да умуваме над проекта”, сподели пред „БГ естрада” Драго Драганов.


Прочетено: 3710 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Републиканска след ремонта Истанбул рибари HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО аз Конкур глазами зрителя Мебелна Фабрика ДИЕЗ Бургас, Богориди, 2003 pepi Spirit of Burgas обход в търсене на храна В атака
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development