Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Футболистите на „Черноморец – Бургас” направиха първа тренировка за седмицата



Ключови думи: стадион, травми,
09 Октомври 2009, Петък



Играчите тренираха на отлично подготвения терен на стадион „Черноморец”, водени от своя наставник Красимир Балъков и кондиционния треньор Трендафил Терзийски. В началото футболистите направиха продължително бягане, водени от Балъков. В групата на състезателите бяха и лекуващите травми Енис Хайри и Хектор Гонзалес, които показаха, че проблемите при тях са пред разрешаване. След беговата подготовка Хайри и Гонзалес продължиха тренировката си отделно със специфични упражнения.

Играчите  тренираха на отлично подготвения  терен на стадион „Черноморец”, водени от своя наставник Красимир Балъков и кондиционния треньор  Трендафил Терзийски. 

      В началото футболистите направиха продължително  бягане, водени от Балъков. В групата на състезателите бяха и лекуващите травми Енис Хайри и Хектор Гонзалес, които показаха, че проблемите при тях са пред разрешаване. След беговата подготовка Хайри и Гонзалес продължиха тренировката си отделно със специфични упражнения. 

      Утре  сутринта отборът на „Черноморец – Бургас” ще пътува до Велико Търново, където ще върне визитата  на домакините от „Етър” за приятелска контролна срещу. Двубоят ще се играе на стадион „Ивайло” от 16.00 часа. 

     В мача няма да вземат участие Костадин Дяков и Александър Стоймирович, които са в Гелзенкирхен и утре ще участват в контролата на „Шалке 04” срещу швейцарския Йънг Бойс в Берн. На следващия ден двамата футболисти, които според сайта на немския тим са оставили много добри впечатления у Феликс Магат, ще участват и в контролата с „Шафхаузен”. В групата няма да бъде и младежкият национал Мартин Тошев, който се готви за Европейска квалификация. Мача ще пропуснат и лекуващите травми Николай Кръстев, Хектор Гонзалес и Енис Хайри.

      Преди заминаването за Велико Търново в късния следобед днес „акулите” ще тренират отново на стадион „Черноморец”.   



Черноморец

Черноморец

Черноморец

Черноморец
Прочетено: 2905 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Best friends Залез Черноморец Бургас На лодката pepi Театър за драма. опера и балет, Бургас. Синята пеперудка тръби централна градска тоалетна Декоративни дървени конструкций Община Бургас Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development