Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Не само децата, а и родителите останаха възхитени от видяното на „Лазур”



22 Септември 2009, Вторник



Родителите, които доведоха децата си на „Лазур” в неделя, останаха възхитени от Деня на отворените врати. Мнението, че всичко е супер, беше единодушно. Соня Ганчева: Тук съм с двете си момчета Кристиян на 10 г. и Максим на 4,5 г.. Видяхме нещо уникално. Големият ми син тренира какво ли не. Сега се е спрял на карате и волейбол, но като усети днес празника на стадиона, със сигурност ще се запише и на футбол. Вечерта преди Деня на отворените врати не можа да спи от нетърпение. Иван Монев: Денят на отворените врати е проява, с която се прави нещо добро за Бургас. Невероятно е да видиш на едно място толкова много усмихнати хора и най-вече възторжени деца. „Черноморец” върви отлично в първенството, а с подобни прояви ще спечели още повече почитатели. Тук съм със синовете си Димитър н 6 г. и Алек на 1 г. Баткото вече е много запален по футбола и не пропуска мач на „Черноморец”. Много се радваше, когато биха „Пирин” с 2:1.

Родителите, които доведоха децата си на „Лазур”  в неделя, останаха възхитени от Деня на отворените врати. Мнението, че всичко е супер, беше единодушно. Ето  и някои коментари:

     Соня  Ганчева: Тук съм с двете си момчета Кристиян на 10 г. и Максим на 4,5 г.. Видяхме нещо уникално. Големият ми син тренира какво ли не. Сега се е спрял на карате и волейбол, но като усети днес празника на стадиона, със сигурност ще се запише и на футбол. Вечерта преди Деня на отворените врати не можа да спи от нетърпение. 

     Надя  Желева: Просто не мога да опиша видяното. Като че ли вълшебство е най-точната дума. Няма по-голямо щастие от това да виждаш децата си край теб доволни. На стадиона съм с дъщеря си Кристияна на 9 г. и сина си Антонио на 3 г. Не очаквах, че всичко ще бъде така добре организирано по отделни кътове и всеки може да намери мястото, което най-много му харесва. Ето ние сме край надуваемата пързалка и това е нашето място. Дано Денят се запази и наложи като традиция.

     Иван  Монев: Денят на отворените врати  е проява, с която се прави нещо добро за Бургас. Невероятно е да видиш на едно място толкова много усмихнати хора и най-вече възторжени деца. „Черноморец” върви отлично в първенството, а с подобни прояви ще спечели още повече почитатели. Тук съм със синовете си Димитър н 6 г. и Алек на 1 г. Баткото вече е много запален по футбола и не пропуска мач на „Черноморец”. Много се радваше, когато биха „Пирин” с 2:1.

     Георги  Ангелов: На стадиона съм с племенника си Пламен Пеев. Фен съм на „Черноморец” повече от 20 години. Не съм изпускал мач в Бургас, пътувал съм и по други стадиони. Такъв празник като днешния не съм си представял. Уникално е да се докоснеш до любимците си, да разговаряш с тях. Така „Черноморец” ще влезе в сърцата на подрастващите, както е влязъл и на нас. С такива прояви децата ще ги хване тръпката към спорта и към футбола, а от това по-хубаво няма. 



Ден на отворени врати, стадион, Черноморец,

Ден на отворени врати, стадион, Черноморец,

Ден на отворени врати, стадион, Черноморец,

Ден на отворени врати, стадион, Черноморец,
Прочетено: 3429 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi Конкурс прическа Бургас 2009 Арменската черква Сурп Хач Флора Бургас 2009 Извор на Марина река kss ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Жълтурче.jpg Сладурани с ЛЕГО Полет В атака Underground строителство
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development