Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Още за убийството в Меден Рудник



21 Септември 2009, Понеделник



Във връзка с осъществения през вчерашния ден инцидент в района на кръстовището на бл. 410 в к-с «Меден Рудник» в Бургас и проведените допълнителни процесуално-следствени действия, е установено следното : около 12.30 ч. на кръстовището възниква спречкване между двама младежи, придвижващи се с л.а. «Ауди А 6», с бургаска регистрация и моторист, придвижващ се с «Хонда Варадеро», също с бургаска регистрация.

 Във връзка с осъществения през вчерашния ден инцидент в района на кръстовището на бл. 410 в к-с «Меден Рудник» в Бургас и проведените допълнителни процесуално-следствени действия, е установено следното : около 12.30 ч. на кръстовището възниква спречкване между двама младежи, придвижващи се с л.а. «Ауди А 6», с бургаска регистрация и моторист, придвижващ се с «Хонда Варадеро», също с бургаска регистрация. Двамата младежи са слезли от автомобила и се насочили с ругатни и крясъци към спрелия моторист. За да се защити той извадил палка, която обаче му е изтръгната от единия от нападателите. Нанесени са му няколко удара с нея, като по същото време втория нападател извадил нож. За да се защити 39 годишния моторист - П.Л. от Бургас произвел със законно притежавания си боен пистолет няколко изстрела към по-близкостоящия нападател - това е : Калоян Стоянчов, 24 годишен от Бургас, който в следствие на получените огнестрелни рани почива на място. На подадения за инцидента сигнал своевременно се отзовава полицейски автопатрул от Четвърто Районно управление на МВР - Бургас, който пристигайки на местопроизшествието е посрещнат от моториста / същият бил с вдигнати ръце и предал доброволно пистолета, с който е извършено прострелването/. Междувременно втория нападател / Т.А., 21 годишен от Бургас/ успял да се обади на свои приятели, намиращи се в близост до мястото на инцидента. Пристигайки - А.П., 33 годишен от Карнобат и М.С., 22 годишен от Бургас с викове : «Ще те убием!» и «Ще те разпорим!» нападнали полицейския автопатрул, в чийто автомобил се е намирал 39 годишния П.Л. - М.С. държал нож в ръката си / с острие 40-50 см./, който полицаите успели да изземат. М.С. се отскубнал от служителите и извадил втори нож, който също е отнет. На помощ на полицаите са пристигнали служители от Специализираното подразделение охрана масови мероприятия и борба с безредиците и втори полицейски автопатрул, които задържали тримата нападатели, опитващи се да избягат с автомобил «Фолксваген голф». Тримата нападатели и П.Л. са задържани за срок от 24 часа със заповеди за полицейско задържане. Трупът на Калоян Стоянчов е откаран за аутопсия, която е установила три огнестрелни рани / една във врата и две в тялото/. Към момента продължават разпитите на свидетели на инцидента и работата по назначените експертизи.


Прочетено: 3767 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Underground строителство евро 2008 Великденско яйце Pepi Аз и моя брат  аз с двете  деца и той с неговата си дъщеря Кукерландия 2011, Ямбол флора 2008 етюд 01 Приятелки в три цвята
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development