Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Сдружение „Жени за обединена Европа” зарадва с подаръци бургаски ученици



15 Септември 2009, Вторник



За първия учебен ден бургаското сдружение „Жени за обединена Европа” поздрави малките второкласници от „в” клас от НБУ „Михаил Лъкатник” - Бургас. Иванка Балева и Димитрина Буланова зарадваха малчуганите с учебни помагала, като комплектите бяха специално подбрани за момиченца и момченца. От името на нестопанската организация те се обърнаха към децата с пожелание да бъдат все така усмихнати, да са първи в учението и игрите. Напомниха им също така, че в техните ръце е бъдещето на Родината.

 За  първия учебен ден бургаското сдружение  „Жени за обединена Европа”  поздрави малките второкласници  от „в” клас от НБУ „Михаил Лъкатник” - Бургас. Иванка Балева и Димитрина  Буланова зарадваха малчуганите с учебни помагала, като комплектите бяха специално подбрани за момиченца и момченца. От името на нестопанската организация те се обърнаха към децата с пожелание да бъдат все така усмихнати, да са първи в учението и игрите. Напомниха им също така, че в техните ръце е бъдещето на Родината.

     Днешните  второкласници получиха името си „Цветята на Европа” миналата учебна година, когато външният министър Румяна Желева /тогава евродепутат/ пое ангажимента да бъде кръстница на класа. Инициативата за кръщаването на класа от отличници е на сдружение "Жени за обединена Европа".

     Със своите постижения в учението „Цветята на Европа” дават сериозен повод  на дамите от сдружението да се гордеят с тях. Като истински малки таланти, 25-те деца могат да се похвалят с десетки грамоти и отличия от конкурси, олимпиади и състезания, с много първи места и медали по математика, литература, приложни изкуства и спорт.

     Днес, в началото на новата 2009/2010 учебна година, класният ръководител на II „в” клас Росица Колева увери дамите от сдружението, че нейните ученици и занапред ще бъдат сред най-добрите и най-старателните, сред тези, за които може да се каже: „Те са истински европейчета”!

     Родителите  на малките второкласници също бяха развълнувани и благодариха на дамите от сдружение „Жени за обединена Европа” за вниманието, с което дариха деца им в този толкова важен за тях ден.

     Бургаските  „Жени за обединена Европа” не за пръв път подават ръка на деца от масовите училища и на деца със  специални потребности. За миналата учебна година възпитаниците на бургаското помощно училище „Отец Паисий” получиха телевизор от членовете на сдружението.


Прочетено: 4004 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
жици край пътя Wall! Рози Spirit of Burgas Бул Христо Ботев в Бургас Флора Бургас 2009 Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия евро 2008 Стив и аз Салат дьо Шоп КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development