Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

„Черноморец – Бургас” изкара от релси мездренския „Локомотив”



Ключови думи: стадион, futbol, футбол
13 Септември 2009, Неделя



„Черноморец – Бургас” изкара от релси „Локомотив” /Мз/, като го разгроми на неговия стадион с 5:0 в мач от петия кръг на първенството в „А” група. Домакините бяха с нулев актив и спешно се нуждаеха от точки, но „акулите” не им оставиха никакви шансове. Още в четвъртата минута Мартин Тошев откри резултата след силен удар от границите на наказателното поле. Само липсата на късмет и някои спорни решения на съдията Вихрен Манев лишиха „Черноморец” от втори гол до почивката.

„Черноморец – Бургас” изкара от релси „Локомотив” /Мз/, като го разгроми на неговия стадион  с 5:0 в мач от петия кръг на първенството в „А” група. Домакините бяха с нулев актив и спешно се нуждаеха от точки, но „акулите” не им оставиха никакви шансове. Още в четвъртата минута Мартин Тошев откри резултата след силен удар от границите на наказателното поле. Само липсата на късмет и някои спорни решения на съдията Вихрен Манев лишиха „Черноморец” от втори гол до почивката.


      След  нея обаче бургазлии се развихриха и се превърнаха в пълновластни господари  на терена. Току-що влезлият Костадин Дяков  удвои в 47-та минута, а десет минути по-късно капитанът Траян Дянков лиши мача от интрига с трети гол, след корнер. 


      „Железничарите” съвсем свалиха гарда и инкасираха още две попадения до края. В  техен автор се превърна Адалтон  Дуду, който се включи отлично като резерва. Бразилецът се разписа в 82-та минута с красив прехвърлящ удар и в 90-та след страхотен изстрел от 20 метра. 


     Бургаската  чета на мениджъра Красимир Балъков  продължава без загуба в първенството на „А” група, и след петия кръг има 13 точки – от 4 победи и едно реми. 


      В следващият, шести, кръг „акулите”  приемат „Пирин” на стадион „Лазур”, на 19 септември от 18:00 часа.



Прочетено: 2697 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Старият Бургас Черноморец Бургас Spirit of Burgas фонтанът на площада ТРИ ИГРИВИ БУРГАЗЛИЙКИ Ето го Немо Морска градина Бургас Aerogara Byrgas тръби 2 Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи Машините на Леонардо
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development