Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Джон Лоутън представя община Бургас



13 Август 2009, Четвъртък



Премиерата на първата част от съвместния филмов проект на Община Бургас и телевизия СКАТ „Джон Лоутън представя ... община Бургас” ще бъде утре /13 август, четвъртък/ от 21.00 часа на лятна сцена „Охлюва” в Морската градина. Преди и след прожекцията бившият вокалист на рок групата „Юрая Хийп” Джон Лоутън ще разкаже своите впечатления по време на снимачния процес.

Премиерата  на първата част от съвместния филмов проект на Община Бургас и телевизия  СКАТ „Джон Лоутън представя ... община Бургас” ще бъде утре /13 август, четвъртък/ от 21.00 часа на лятна сцена „Охлюва” в Морската градина. Преди и след прожекцията бившият вокалист на рок групата „Юрая Хийп” Джон Лоутън ще разкаже своите впечатления по време на снимачния процес.

      Документалната  лента е с продължителност 28 мин. и е първа от поредицата „Джон Лоутън представя”.

     Филмът е заснет през зимата и проследява как бургазлии празнуват Никулден, защо хвърлят цветя в морето, кога и как Бургас получава точно това име, как посрещат Коледа хората в един морски курорт и др. Освен това зрителите още ще се „разходят” до остров „Света Анастасия”, ще приземят самолет на бургаското летище и ще наблюдават редки видове птици на Атанасовското езеро.

     Идеята  на първата част от филма, сниман през зимата, е да представи Бургас не толкова като туристическа дестинация, а да покаже красотата на природата, обичта на хората към града си и неща, които не могат да бъдат прочетени в туристическите справочници. Музиката във филма е на Джон Лоутън и е изпълнена от бразилски музиканти.

     Лентата ще покаже на гражданите и гостите на морския град как изглежда Бургас през очите на един чужденец, обиколил целия свят. 

 



Прочетено: 3504 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС обход в търсене на храна красиви по всяко време Бургас., ФЛОРА 2008 производител на мебели по поръчка- мебели,кухни,вградени гардероби,легла,секции,антрета,детски стаи,офис на конкурентни цени Финансова помощ за бедните Бургаският кей Лятото Рибарското селище привечер Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ Ирис
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development