Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Подаряват маркови обувки на късметлии в Бургас Плаза



11 Август 2009, Вторник



Бургаският мол организира състезание за модерни Пепеляшки - “Ако обувката й стане за нея чифтът ще остане”. На 15 август в Бургас Плаза Мол ще се проведе състезание за мерене на обувки, в рамките на което ще бъдат раздадени над 30 чифта обувки на водещи търговски марки. Нетрадиционната инициатива, организирана от мола е наречена “Състезание за модерни Пепеляшки” и гарантира както много забавления, така и награди за всички посетителки с късмет. В деня на състезанието на всеки кръгъл час от 11 ч. до 20 ч. на специално място в Бургас Плаза ще бъдат излагани по три чифта обувки с различни номера. Всички посетителки на мола в този ден ще имат възможност да пробват всяка обувка. Първата дама, на която някоя обувка стане ще получи като подарък чифта, както и специална грамота за модерна Пепеляшка.

На 15 август в Бургас Плаза Мол ще се проведе състезание за мерене на обувки, в рамките на което ще бъдат раздадени над 30 чифта обувки на водещи търговски марки. Нетрадиционната инициатива, организирана от мола е наречена “Състезание за модерни Пепеляшки” и гарантира както много забавления, така и награди за всички  посетителки с късмет.

В деня на състезанието на всеки кръгъл час от 11 ч. до 20 ч. на специално място в Бургас Плаза ще бъдат излагани по три чифта обувки с различни номера. Всички посетителки на мола в този ден ще имат възможност да пробват всяка обувка. Първата дама, на която някоя обувка стане ще получи като подарък чифта, както и специална грамота за модерна Пепеляшка.

Наградите са осигурени от търговските вериги, наематели в мола. Сред тях са някои от най-престижните вериги за търговия с обувки като Deichmann и Foot Comfort, както и такива, които имат специални линии за обувки - Sport Depot и Карфур.

За информация:

Елица Тепсизова, Viveka Positive Communications:
02/ 980 45 87
0894 649 554



Прочетено: 3757 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
майк така е по-добре КАРФУР камини това си е моята приятелка търговски център БЪДИЩЕ Miss Sixty отгоре е по-забавно и по-безопасно Българско село Индивид в Червено море парапетът до
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development