Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Черноморец – Бургас направи престижно реми срещу АЕК



28 Юли 2009, Вторник



Мачът се игра пред около 1000 зрители на стадиона в лангенфелд. В този двубой мениджърът Красимир Балъков реши да даде възможност на по-младите играчи да покажат своите възможности. В същото време на някои от титулярите като Паскал Борел, Ники Кръстев, Траян Дянков и Нилтон бе дадена почивка.

Мачът се игра пред около 1000 зрители на стадиона в лангенфелд. В този двубой мениджърът Красимир Балъков реши да даде възможност на по-младите играчи да покажат  своите възможности. В същото време на някои от титулярите като Паскал Борел, Ники Кръстев, Траян Дянков и Нилтон бе дадена почивка.

     Почти цял мач на високо ниво изигра 17 годишния юноша Георги Терзиев, а през второто  полувреме в игра влезе и другото  ново попълнение на „акулите” 20 годишният Мирослав Коев. В двете полувремена треньорския щаб заложи на два различни състава. През първата част на мача основният състав на АЕК имаше игрово предимство и създаде няколко опасности пред Владо Стоянов, но вратарят и защитниците пред него се справиха. Веднъж гърците уцелиха и страничната греда. Костадин Дяков и Мишел имаха възможности да обстрелват втратата на гърците, но вратарят се справи с ударите им.

     Второто полувреме бе равностойно като футболистите на участника в Лига Европа владееха по-дълго време топката, а играчите на „Черноморец” контраатакуваха. Така се създадоха няколко опасности пред вратата на южните ни съседи. В 60-та минута обаче, грешка в тима на „акулите” позволи на символичните гости да поведат чрез гол на Михалис.

     Последваха  няколко остри влизания към гръцката врата и удари на Гонзалез, Карбони  и Мориц. В 82 минута влезлият Николай  Кръстев с глава уцели напречната греда, но топката не влезе в мрежата  на АЕК. Все пак по-настойчивият отбор в заключителните минути, този на „акулите” успя да отбележи попадение. След хубаво центриране на Светлин Симеонов, топката попадна у Мориц, който с глава направи безпомощен гръцкия вратар и изравни резултата 1:1. Така в поредната си контрола в Австрия момчетата на Красимир Балъков постигнаха отново престижен резултат, срещу участник в Европейските клубни турнири.



Черноморец

Черноморец

Черноморец

Черноморец
Прочетено: 2832 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas Бургас пазач витраж2 Българско село Spirit of Burgas Църква Св.Св. Кирил и Методи, Бургас Машините на Леонардо pepi Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Гимназия Раковски Ремонтира носачи BMW
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development