Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Прессъобщение: Партия ЛИДЕР подкрепя правителството на ГЕРБ и заявява готовността си да помага на управляващите.



27 Юли 2009, Понеделник



Като извънпарламентарна партия, събрала най-много гласове на последните избори, подкрепяме правителството на ГЕРБ, което декларира готовността си за борба с корупцията и развитието на българската икономика.

Като  извънпарламентарна партия, събрала  най-много гласове на последните избори, подкрепяме правителството на ГЕРБ, което декларира готовността си за борба с корупцията и развитието на българската икономика.

Поздравяваме  г-н Бойко Борисов в качеството му на министър-председател,  както и за избора му на експерти в различните ресори.

Считаме, че новият кабинет трябва да получи кредит на доверие, за да разгърне в максимална степен своя потенциал.

Партия  ЛИДЕР продължава своята работа на политическо и експертно ниво и ще бъде както винаги близо до проблемите на българските граждани.

Заявяваме готовността си да помогнем със своя потенциал, така че новото правителство да се превърне от правителство на големите очаквания в правителство, което да консолидира усилията на дясно-центристките политически партии и да оправдае очакванията на хората.

Двадесет  години неизпълнени обещания  стигат.

Пожелаваме  успех на новия кабинет!

Вярваме, че само дясно правителство може да минимизира последиците от кризата в България и да постигне финансова и икономическа стабилност на България.
 

Пресцентър

Партия ЛИДЕР


Прочетено: 4441 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Мандарин след кафето през гората, до морето Тройката, паметника на тела pepi Четвърти рожден ден Созопол Първа копка Долно Езерово social distance ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Хебел ремонтира,кормилна система
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development