Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

МАЯ НЕШКОВА ПОДКРЕПИ НОВ ПРОЕКТ ЗА БОРБА С РАКА



27 Юли 2009, Понеделник



Обичаната певица Мая Нешкова, която е посланик на добрата воля на фондация „Утре за всеки”, подкрепи лично новия проект за борбата срещу болестта „Рак на млечната жлеза” – „Справяне със стреса, възстановяване и рехабилитация на засегнатите”. Изпълнителката на мегахита „Честит рожден ден” взе участие в представянето му през уикенда в Луковит.

Обичаната певица Мая Нешкова, която е посланик на добрата воля на фондация „Утре  за всеки”, подкрепи лично новия  проект за борбата срещу болестта „Рак на млечната жлеза” – „Справяне  със стреса, възстановяване и рехабилитация на засегнатите”. Изпълнителката на мегахита „Честит рожден ден” взе участие в представянето му през уикенда в Луковит.

Проектът  е финансиран от МТСП, фонд „Социално подпомагане”. „Голям социален проблем на обществото са лицата претърпели оперативно лечение „Рак на млечната жлеза”. Все повече жени в работоспособна възраст попадат в тази група и имат нужда от социална и медицинска рехабилитация. Подобряване качеството на живот, на онколигично болните означава и изисквания към комплексно лечение – тъй като болестта оказва влияние не само върху здравословното състояние, но и върху психологичното и социално функциониране на болния. За постигане на добри резултати от лечението е изключително важна рехабилитацията в следоперативния период”, каза управителката на фондация „Утре за всеки” Нина Хаджийска. 
Проектът се реализира в Луковит, намиращ се в екологично чист район, с любезното съдействие и домакинство на първия концептуален хотел Diplomat Plaza и хотел Diplomat Park. Те са част от Балкански център „Дипломат”, член на „Глобалния договор” на ООН, грижещ се за опазване правата на човека, условията на труд и околната среда, отговорна за прогреса на човечеството. Съчетанието на приятна обстановка, перфектно обслужване, специално внимание и положителни емоции ще помогне на потърпевшите лица да се почувстват достойни личности и да се върнат отново в семействата си и обществото. 
Програмата се осъществява от 23 до 29 юли 2009 г. и включва следните терапии: психотерапия, арттерапия, музико и аромотерапия, рекалсация, медитеция, йога, теренотерапия, аквааеробика, кенезитерапия, лекции и събеседване, специализирани масажи и прочистване на организма от токсини и стимулиране на имунната система. Комплекс Diplomat Plaza разполага с модерен спортно-възстановителен център, включващ: закрит и открит басейн, сауна, солариум, тангентор, хидроджет, джакузи, фитнес и SPA-център, където обучени професионалисти полагат специални грижи за гостите. Хотелът подготви и специални менюта от здравословна храна, доказателство за това, че той винаги осигурява специални моменти за специалните си клиенти. 



МАЯ НЕШКОВА ПОДКРЕПИ НОВ ПРОЕКТ ЗА БОРБА С РАКА

МАЯ НЕШКОВА ПОДКРЕПИ НОВ ПРОЕКТ ЗА БОРБА С РАКА
Прочетено: 2987 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
АЗ ПЕПИ Приятелки в три цвята Художник Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Декабрь 2017 года Конкур глазами зрителя Конкур глазами зрителя Във висините Труженики моря докато ние спи, те творят ЛРД singing in the rain :)))
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development