Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

СДС взе в Бургас решение да подкрепи кабинета на ГЕРБ



Ключови думи: Сините нарекоха несериозни обвиненията на профл Божидар Димитров, че в техните редици има двама агенти на ДС и един на КГБ Националният съвет на СДС, който заседава днес в Бургас излезе с решение, по силата на което ще подкрепи създаването на правителство на ГЕРБ. Според лидера на сините Мартин Димитров решението е било взето трудно, но е продиктувано от спешната необходимост от антикризисни мерки, актуализиране на бюджета, възстановяване на доверието на ЕС и изваждането на България от кризата. ПП ГЕРБ и Бойко Борисов носят цялата политическа отговорност за състава и действията на правителството. Основна задача на това правителство трябва да бъде ревизирането на управлението на БСП, ДПС и НДСВ и търсене на отговорност за престъпленията им. Решението е било трудно, но по този начин сините дават своя кредит на доверие на сегашното правителство. Мнението изказа Мартин Димитров-председател на СДС, според който този кредит не е безграничен и безкраен и оттук нататък ще следят отблизо работата на правителството. НС на СДС отчете като грешка назначаването на Божидар Димитров в това правителство, но отговорността според сините трябва да носи ГЕРБ. На въпрос как ще коментират изказване на самия Божидар Димитров, че в редиците на СДС има двама агенти на ДС и един на КГБ, отговорът бе: „Да се сипят обвинения по този начин е признак на слабост и гузност от страна на Божидар Димитров." Националният съвет в събота взе решение до 10 дни да изготви и предложи законопроект за Лустрацията, който ще бъде предложен за обсъждане и на ГЕРБ като член на ЕНП. Националната конференция на сините бе насрочена за 3 октомври, като на последващо заседание на националния съвет на партията ще бъде определен и дневният й ред.
26 Юли 2009, Неделя



Националният съвет на СДС, който заседава в Бургас излезе с решение, по силата на което ще подкрепи създаването на правителство на ГЕРБ. Според лидера на сините Мартин Димитров решението е било взето трудно, но е продиктувано от спешната необходимост от антикризисни мерки, актуализиране на бюджета, възстановяване на доверието на ЕС и изваждането на България от кризата.

Сините нарекоха несериозни обвиненията на профл Божидар Димитров, че в техните редици има двама агенти на ДС и един на КГБ

Националният съвет на СДС, който заседава днес в Бургас излезе с решение, по силата на което ще подкрепи създаването на правителство на ГЕРБ.
Според лидера на сините Мартин Димитров решението е било взето трудно, но е продиктувано от спешната необходимост от антикризисни мерки, актуализиране на бюджета, възстановяване на доверието на ЕС и изваждането на България от кризата.

ПП ГЕРБ и Бойко Борисов носят цялата политическа отговорност за състава и действията на правителството. Основна задача на това правителство трябва да бъде ревизирането на управлението на БСП, ДПС и НДСВ и търсене на отговорност за престъпленията им.

Решението е било трудно, но по този начин сините дават своя кредит на доверие на сегашното правителство. Мнението изказа Мартин Димитров-председател на СДС, според който този кредит не е безграничен и безкраен и оттук нататък ще следят отблизо работата на правителството.

НС на СДС отчете като грешка назначаването на Божидар Димитров в това правителство, но отговорността според сините трябва да носи ГЕРБ.

На въпрос как ще коментират изказване на самия Божидар Димитров, че в редиците на СДС има двама агенти на ДС и един на КГБ, отговорът бе: „Да се сипят обвинения по този начин е признак на слабост и гузност от страна на Божидар Димитров."

Националният съвет в събота взе решение до 10 дни да изготви и предложи законопроект за Лустрацията, който ще бъде предложен за обсъждане и на ГЕРБ като член на ЕНП.
Националната конференция на сините бе насрочена за 3 октомври, като на последващо заседание на националния съвет на партията ще бъде определен и дневният й ред.

 http://factor-bs.com/news-9930.html


Прочетено: 3695 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Арменската черква Сурп Хач флора 2008 кафето ми ЛОНДОН Река Сена, Париж от Бутик Бургаският кей Underground строителство Водорасли Аквасорс В очакване на жертвата вместо сняг на Коледа лека вечер прозорци в хале
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development