Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Пътно транспортни произшествия в Бургаско



24 Юли 2009, Петък



Пътно транспортни произшествия в Бургаско

На 24.07.т.г. около 02.45 ч. на кръстовище в айтос, възниква пътен инцидент между : л.а. «Опел Корса», с бургаска регистрация, управляван от 23 год. Е.А. от с. Ръжица / водачът не притежава свидетелство за правоуправление/, т.а. «Скания», с пловдивска регистрация, управляван от 27 год. И.Д. от Пловдив и т.а. «Скания», със софийска регистрация, управляван от 31 год. К.П. от Раковски, обл. Пловдив. От ПТП е пострадал  водачът от л.а. «Опел Корса», който с черепно мозъчна травма, счупен гръден капак и пет ребра и наранявания в коремната кухина, е настанен за лечение в МБАЛ Бургас, с опасност за живота. Причини за ПТП : водачът на л.а. «Опел Корса» се е движил с несъобразена скорост в посока към айтоската автогара, като в района на кръстовището е навлязъл в лентата за  насрещно движение и се е блъснал в задния ляв калник на единия от товарните автомобили, движещ се с посока към с. Руен. От удара лекия автомобил се е завъртял и се е блъснал странично  в пътуващия зад него в същата лента и посока втори товарен автомобил.

      На 23.07.т.г. около 18.50 ч. до бл. 29 между входове 3 и 4 бургаския комплекс «Славейков», неустановено към момента моторно превозно средство е блъснало деветгодишно момченце - пешеходец, което е прегледан  и освободен за домашно лечение с контузна рана на главата.

      На 23.07.т.г. около 22.30 ч. на кръстовището на бургаските улици «Стефан Стамболов» и «Тракия» настъпва пътен инцидент между : л.а. «Нисан Съни», с бургаска регистрация, управляван от 59 год. С.Т. от Бургас и л.а. «Мерцедес Е 220», с бургаска регистрация, управляван от 21 год. Т.Д. от Бургас. От ПТП леко е пострадал водачът на л.а. «Нисан», който е получил контузна рана на главата. Причини за ПТП : неспазване на предимство при извършване на ляв завой от страна на л.а. «Нисан», който допуска катастрофа с движещия правомерно в права посока л.а. «Мерцедес».

      На 23.01.т.г. около 23.40 ч. на кръстовището до бургаския хотел «Фаворит» настъпва пътен инцидент между : л.а. «Фиат ритмо», с бургаска регистрация, управляван от 36 год. Г.Н. от Бургас и л.а. «БМВ», с бургаска регистрация, управляван от 26 год. С.А. от Бургас. От инцидента е пострадал водачът на л.а. «Фиат», който е получил контузна рана на десния крак. Причини : неспазване на предимство при извършване на ляв завой от страна на л.а. «Фиат», който допуска катастрофа с движещия се правомерно в права посока л.а. «БМВ». 


Прочетено: 3398 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
жици край пътя Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ Конструкция Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове моите цветя търговски център Републиканска след ремонта Хозяин причала Водна топка Международен Семинар на фризьорите София Pink For Sale
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development