Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

От форумите - ПСИХИЧНО БОЛНА АЛКОХОЛИЧКА ВИЛНЕЕ В САРАФОВО !!!16 Юли 2009, Четвъртък


Автор: marker

От Форумите - публикувано от marker: Здравейте!!! пиша ви от кв. Сарафово, от името на доста хора, тъй като се появи един проблем, за който не намерихме решение и молим за помощ!

Здравейте!!!
пиша ви от кв. Сарафово, от името на доста хора, тъй като се появи един проблем, за който не намерихме решение и молим за помощ!

Тук се е заселила една жена, която създава изключително много проблеми на хората от квартала. Спира колите, налита на бой, напива се до безобразие и напада хората с бутилки от бира, бухалки и пр. Съблича се гола, създава конфликти по заведенията и сякаш никой и нищо не може да е спре. Имаме няколко случая да напада случайни минувачи, да ги заплашва, че ще им счупи колите или главите, да ги плюе и да крещи като обезумяла. Оказа се, че ставаме все повече и повече хора, които по един или друг начин сме се сблъсвали с нея. Полицията е идвала заради нея неколкократно, но единствената мярка, която е взета, е да забранят на заведенията да й сервират алкохол. Това разбира се не помага- тя винаги е пияна и създава смут и заплаха дори за нашите деца.  Видяна е да подхвърля камък срещу две дечица, които са били придружени от родителите си, докато се връщали от плажа и да заплашва да ги удари.
Тя е заплаха за всички граждани.

Можете да я познаете по следните белези:
ниска, слаба, около 40-45 годишна, добре облечена, понякога със странни аксесоари, с малко черно куче и в повечето случаи със доста странно поведение- подскача, налита на хората, проси пари- за храна на кучето или цигари, задава въпроси и др.- това е в добрия случай.
В лошия случай се забелязва в средата на улицата- да се хвърля по колите, да ги спира и да налита на бой, агресивна и разчорлена.

Нашата идея е да съберем подписка, която да изпратим на кмета или кметския наместник в квартала. Имаме доказателство- снимана е с видеокамера 20 минути как напада колите с бирена бутилка.
Тъй като обаче не сме сигурни дали е психично болна, или просто алкохоличка с агресивно поведение, не знаем дали е уместно да се обърнем към конкретните инстуции за психично болни. Оказа се, че психично болните в България са под всякаква закрила и ако тази ненормална жена се окаже луда, нищо не можем да и направим, докато не посегне на живота и здравето на някой.

Днес започваме подписката, има хора, които желаят да напишат и жалби срещу нея, защото им е налитала на бой.

Ако някой е пострадал от нея или има информация коя е, откъде е или как да се справим с нея, нека сподели тук!!!

Благодарим предварително!!!


Прочетено: 9891 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
2
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 
2
azzzz
08.11.2009 18:35
0
az q poznavam taq jena..... 6te6e da nabii baba mi zadeto baba mi i otkaza da i dade grozde, a sina i e psixqsal narkoman.... preselixa sa ot pleven... imam dosta informaciq za neq.... muja i sa go ubili tui kato se e zanimaval s prostitutki i e u4astval v ne4esni sdelki... sina i jivee v pleven ....
1
MuCka
03.09.2009 22:25
0
знам я тая лудата, скочи на едно момиче във валенсианата без нищо... колко пъти са викали полиция...


Снимки от Бургас
Добави снимка
зад облаците плахо наднича... евро 2008 Конкур глазами зрителя Един самотна обитателка пътят за никъде Димитър Николов само черноморец бургас Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове Кръст за Бургас Разоран двор, угар Приятели
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development