Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Европейският колеж приема 1200 студенти с оценки от матурите и положен изпит



12 Юли 2009, Неделя



Висшето училище обяви 20% отстъпка за отличници от първата семестриална такса и конкурс за платен летен стаж в Алфа Банк Общо 1200 студенти ще приеме Европейският колеж по икономика и управление в Пловдив за новата академична година. Кандидатства се с диплома за завършено средно образование или служебна бележка за успешно взета матура по един от шестте предмета - български език и литература, математика, чужд език, история, география и икономика, съобщиха от висшето училище. Признават се и оценките от положен изпит в друго легитимно висше училище, ако това е български език, математика, българска литература, география, история или чужд език, добавиха оттам.

Висшето училище обяви 20% отстъпка за отличници  от първата семестриална такса и конкурс  за платен летен стаж в Алфа Банк

Общо  1200 студенти ще приеме Европейският колеж по икономика и управление в Пловдив за новата академична година. Кандидатства се с диплома за завършено средно образование или служебна бележка за успешно взета матура по един от шестте предмета - български език и литература, математика, чужд език, история, география и икономика, съобщиха от висшето училище. Признават се и оценките от положен изпит в друго легитимно висше училище, ако това е български език, математика, българска литература, география, история или чужд език, добавиха оттам.

Тази  година в двете  форми на обучение – редовна и  задочна, се приемат  по 600 студенти. Желаещите могат да избират какво да учат сред 5 акредитирани специалности - Счетоводство и контрол, Бизнес администрация, Корпоративна икономика, Мениждмънт на туристическите услуги и най-новата – Маркетинг. Обучението е 3 години, или 6 семестъра, като завършилите получават диплома за висше образование със степен „Професионален бакалавър”.

Записването за новата 2009-2010 учебна година става с  лична карта –  копие и оригинал, 4 снимки с паспортен  формат, комплект документи  от отдел „Студенти и специализанти”, внесена административна такса и квитанция за платен семестър. 

По  решение на Академичното ръководство новоприетите студенти с отличен  успех ползват  20% отстъпка от таксата за първия семестър. Така, вместо 850 лева за редовно обучение, те ще платят 680 лева, а за задочно – 600, вместо 750 лева.

Документите за записване се приемат всеки делничен ден от 9.00 до 17.00 часа, а в събота и неделя - от 10.00 до 14.00 часа, съобщиха от отдел „Студенти и специализанти”. Учебните занятия на първокурсниците в задочно обучение започнат на 17 август, а за студентите от втори и трети курс – през септември, добавиха оттам. 

Паралелно с провеждането на кандидат-студентската кампания, за летните месеци Европейският колеж обяви и конкурс за набиране на платени стажанти в клоновете на Алфа Банк. 

Стажантската  програма е за възпитаници на Колежа или наскоро дипломирани висшисти с профил „Икономика” и „Право”, казаха от висшето училище. Тя е продължение на сътрудничеството ни с Алфа Банк, където от началото на годината бяха проведени учебни тренировки с над 300 студенти, добавиха оттам.

Сега  банката обявява  платен двумесечен стаж за колежани, като те ще осъвременяват клиентските досиета в офисите й в Пловдив, Пазарджик, Пещера, Стара Загора, Велинград, Хасково, Харманли, Кърджали и Димитровград. Кандидатите трябва да са участвали поне 1 месец в досегашните програми за трупане на професионален опит във финансовата сфера, да са с много добра компютърна грамотност, да са показали, че работят прецизно и изпълняват поставените задачи в срок. Владеенето на английски език е предимство, обясниха от Колежа условията за набиране на стажанти в Алфа Банк.


Прочетено: 3323 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Pepi Йордановден 2011, Бургас - от Тина Община Бургас Созопол В Несебър хотел приморец на границата с брега GRAPHILLA 2009, Бургас димитров ден аз
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development