Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

„Акулите” ще си партнират със златни, сребърни и бронзови спонсори



10 Юли 2009, Петък



„Изграждаме нова стратегия със спонсори на три нива – златни, сребърни и бронзови”, обяви изпълнителният директор на „Черноморец-Бургас” Фреди Бобич. Клубът вече е подписал три договора за партньорство. Златни спонсори ще бъдат „Пума”, „Форд Мото Пфое” и „Донкафе”. Договорите със със срок за 3 години.

 „Изграждаме нова стратегия със спонсори на три  нива – златни, сребърни и бронзови”, обяви изпълнителният директор на „Черноморец-Бургас”  Фреди Бобич. Клубът вече е подписал три договора за партньорство. Златни спонсори ще бъдат „Пума”, „Форд Мото Пфое” и „Донкафе”. Договорите със със срок за 3 години.

     „Акулите” ще играят от новия сезон от глава  до пети с артикулите на „Пума”, а  „Форд Мото Пфое” ще обнови клубния  автопарк.

„За мен  е чест да съм заедно с личности като Красимир Балъков и Фреди Бобич. Проектът им за „Черноморец-Бургас” е истински модел за подражание. Така се прави футбол. Ще помагаме не само на представителния отбор, но и на детско-юношеската школа, на фенклуба и в благотворителни инициативи”, посочи генералният мениджър на „Пума” Сава Попчев. Колежката му Милена Модева допълни, че това е сътрудничество, а не спонсорство с фланелки и маратонки.

     „С  Петрол” и Митко Събев имаме дълготрайно партньорство и кризата не може да му попречи. Стискаме палци „Черноморец” да успее в проектите си не само заради клубния просперитет, а и заради цяла България”, каза съуправитeлят на „Форд Мото Пфое” Димо Николов, който тренирал футбол в детството си, но се отказал заради синозит.

     „Донкафе” на фирмата „Щраус” е със статут на сребърен спонсор. До края на месеца „Черноморец-Бургас” може да има  и трети златен спонсор, ако преговорите, които се водят в момента, с  увенчаят с успех.


Прочетено: 3645 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Под И Над Театър за драма. опера и балет, Бургас Гараж на село Разоран двор, угар xx Пристанището в Бургас жици край пътя Созопол Черноморец Бургас Конкурс прическа Бургас 2009 Аз и моя първи  братовчед Росен ПОЛКОВНИКА
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development