Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Среща на български евродепутати и представители на европейски институции в рамките на международната конференция "Предизвикателствата пред корпоративната социална отговорност"



07 Юли 2009, Вторник



Господин АНРИ МАЛОС - председателят на Група на работодателите на Европейския икономически и социален комитет, неговият заместник г-н АНТАЛ ЧУПОРТ – заместник-председател на Група І на ЕИСК, както и г-н РАЛФ РЕШ – главен секретар на Европейския център на работодателите и предприятията, предоставящи услуги от общ интерес (CEEP) взеха участие в среща с новоизбрани български евродепутати - Ивайло Калфин и Кристиян Вигенин.

 Господин  АНРИ МАЛОС  - председателят на Група на работодателите на Европейския икономически и социален комитет, неговият заместник г-н АНТАЛ ЧУПОРТ – заместник-председател на Група І на ЕИСК, както и г-н РАЛФ РЕШ – главен секретар на Европейския център на работодателите и предприятията, предоставящи услуги от общ интерес (CEEP) взеха участие в среща с новоизбрани български евродепутати - Ивайло Калфин и Кристиян Вигенин.

     Срещата бе организирана от Асоциация на индустриалния капитал в България и е в рамките на международната конференция „Предизвикателствата пред корпоративната социална отговорност”, която ще се проведе утре – 07.07.2009 г. от 9.30 часа в зала Средец на хотел Шератон.

     На  срещата чуждестранните гости и  българските евродепутати се обединиха  около мнението, че повишените очакванията на гражданите на Европа към европейските институции и разширяването на правомощията на Европейския парламент, са основа за още по-активна работа в полето на корпоративното управление и корпоративната социална отговорност. Като стъпка в тази посока се посочи възможността да се създаде подобрена платформа за непрекъснат обмен на опит между институциите, социалните партньори и организациите, работещи в сферата на корпоративната социална отговорност.

     Българските евродепутати, както и чуждестранните гости изказаха надежда, че новите тенденции, добри практики и концепции на европейски организации и компании, представени на предстоящата конференция „Предизвикателствата пред корпоративната социална отговорност”, ще намерят отражение и ще бъдат инкорпорирани в българския опит в тази сфера. 

 



Прочетено: 3068 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Цвете Кедрите камини орел pepi Лампа Пристанище Приморско Стилът на знаменитостите Предлагаме инкубатори за люпене на яйца моите цветя Театър за драма. опера и балет, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development