Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Lenovo насочва вниманието си към България



17 Юни 2009, Сряда



Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) създава персонални компютри с изключителен технологичен дизайн. Бизнес моделът на Lenovo се базира на новаторство, производствена ефективност и удовлетворяване нуждите на клиентите, както и на инвестиции в нови пазари. С придобиването на компютърния отдел на IBM, компанията има основни изследователски центрове в Ямато, Япония; Пекин, Шанхай и Шензен, Китай; Raleigh, Северна Каролина и развива, произвежда и предлага за продажба надеждни, висококачествени, сигурни и лесни за ползване технологични продукти. За повече информация посетете www.lenovo.com

Lenovo, един от най-големите в света производители на персонални компютри , анонсира плановете си за развитие в България. Радослав Воденичаров Главен Мениджър на Lenovo България обяви, че Lenovo насочва своите ресурси към страната ни, разглеждайки я като един от развиващите се пазари с най-голям потенциал в региона.

Lenovo ще търси възможности за развитие в България с нови инвестиции през 2009 в следствие на стабилните резултати от предходната година. Компанията планира да утвърди фирмения си и продуктов имидж на пазара, като инвестира в разширяване на продуктовото си представяне у нас. Добре познатата на българския потребител серия Think ще бъде представена и чрез най-новите си сървърни технологии. Технологичният лидер ще се фокусира и върху въвеждането на сравнително новите за нашия пазар продуктови линии Idea и Value Line.

“Въпреки периода на глобални икономически промени Lenovo търси нови възможности за развитие. Оптимистичните средносрочни прогнози за потреблението на ИКТ технологиите в България, повишеният пазарен дял на Lenovo у нас през изминалата година, както и потенциала на Lenovo като цяло, ще доведат до устойчиво развитие на компанията на нашия пазар”, каза г-н Воденичаров. ''Компанията ще инвестира повече в бързоразвиващите се пазари и като такъв България ще вземе най-доброто от проектния и транзакционен бизнес както като ресурс, така и като хора, които ще се занимават конкретно с това в България''.

През 2009 година компанията разширява и сервизната си инфраструктура, като я допълва с услуги за сървърната си продуктова линия. Въвежда се и допълнителна сервизна структура обслужваща ексклузивно продуктите Idea. Друг фокус на Lenovo в България ще бъде разширяването на дистрибуторската мрежа. На 09 юни 2009, Asbis България официално бе обявена за втори дистрибутор на компанията за страната. 

За Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) създава персонални компютри с изключителен технологичен дизайн. Бизнес моделът на Lenovo се базира на новаторство, производствена ефективност и удовлетворяване нуждите на клиентите, както и на инвестиции в нови пазари. С придобиването на компютърния отдел на IBM, компанията има основни изследователски центрове в Ямато, Япония; Пекин, Шанхай и Шензен, Китай; Raleigh, Северна Каролина и развива, произвежда и предлага за продажба надеждни, висококачествени, сигурни и лесни за ползване технологични продукти. За повече информация посетете www.lenovo.com.


Прочетено: 2199 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
къща на 20км от бргас Мой хороший знакомый из Бургаса Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков бункер Духовности евро 2008 ЛРД Черноморец-Поморие Бургас, Богориди, 2003 Александропулис, Гърция - юни.2007 Приятели Хамали Грийн – Пренос и Транспорт
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development