Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Изложението на цветя ФЛОРА Бургас представлява интерес за белгийския бизнес



17 Юни 2009, Сряда



През 2010 г. бургаската „Флора” ще гостува в Гент Представители на 35 бургаски фирми установиха контакт и разговаряха с гостувалата в Бургас белгийска делегация, водена от кмета на гр. Гент Даниел Термон. Срещата се състоя по изрично настояване на гостите от кралството, което бе изтълкувано като сигурен знак за интереса им към Бургас. Като нейни организатори и любезни домакини се изявиха служителите от общинска дирекция „Икономика и стопански дейности”.

През 2010 г. бургаската „Флора” ще гостува в Гент 

Представители на 35 бургаски фирми установиха контакт и разговаряха с гостувалата в Бургас белгийска делегация, водена от кмета на гр. Гент Даниел Термон. Срещата се състоя по изрично настояване на гостите от кралството, което бе изтълкувано като сигурен знак за интереса им към Бургас. Като нейни организатори и любезни домакини се изявиха служителите от общинска дирекция „Икономика и стопански дейности”.

Срещата бе открита от зам.-кмета на община Бургас Красимир Стойчев, който познава добре икономиката на гр. Гент, тъй като е живял и учил там. Стана ясно, че вече е договорено и първото взаимодействие между двата града. През април 2010 г. бургаската изложба „Флора” ще се представи в традиционното цветарско изложение „Флоралия”, което се провежда в Гент.

По време на срещата гостите от Белгия се запознаха с основните тенденции в най-значимите отрасли на бургаската икономика. В нея взеха участие областният председател на Строителната камара в Бургас Димитър Янакиев, председателят на Бургаската регионална туристическа асоциация Соня Енилова, Дияна Иванова от Асоциация за недвижими имоти, Василий Скрипка - изпълнителен директор на Свободна безмитна зона-Бургас, представители на Занаятчийската камара и хлебопроизводителите в Бургас, Витка Вълчева - председател на Търговско-индустриална камара-Бургас и Цанко Иванов - председател на Бургаската търговско-промишлена палата.


Прочетено: 4041 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И ТАВАНИ 1099 ЛВ.ТИП ЖИРАФ+ ПРАХОСМУКАЧКА Пътна помощ - ADAC pepi Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Земя на хоризонта ahtopol Мебелна Фабрика ДИЕЗ самолет Летния театър на Бургас деца Родното небе Театър за драма. опера и балет, Бургас.
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development