Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ НА ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ – БУРГАС



02 Юни 2009, Вторник



Уминикът Стоян Иванов и красаввецът Димитър Бойчев - някой някому целува нещо, друг иска да пита. Не сме наясно за какво точно иде реч, но ни се стори интересно написано - все пак Стоян Иванов е един от отличниците в бургаската журналистика. Цитат: Г-н Бойчев се интересува дали сме готови да сторим нещо градивно. Разбира се, правим го често. Ето сега например му предлагаме да помогнем градивно в изграждането на 5-етажния му хотел в Несебър, който се гради на общински терен, отпуснат на г-н Бойчев на безценица като на “нуждаещ се”

По повод изявлението на Димитър Бойчев – областен  лидер на ГЕРБ – Бургас, озаглавено  (запазваме правописа на оригинала):

Атака не зачита нищо свято

Екипи на телевизията днес заснеха церемонията при първата копка за изграждането на православен храм “Свети Пимен Зографски”, включително благодарностите за изключителното съдействие, които митрополит Иоаникий отправи към г-жа Гинка Дянкова, общински съветник от “Атака” и член на църковното настоятелство, без чиито ежедневни и упорити усилия тази първа копка щеше да се отложи с години далеч във времето.

След официалната церемония друг екип на телевизията отправи напълно резонен въпрос към г-н Димитър Бойчев: Защо транспарант на ГЕРБ е опънат между стълбове на уличното осветление в триъгълника зад храм “Св.Св. Кирил и Методий”, след като това място не е включено в разрешените за реклама позиции, одобрени от Главния архитект и Комисията по реклама на Община Бургас. Тоест там е забранено да се рекламира каквото и да е било – от гел за коса и розови вратовръзки до политически партии. И трябва ли управляващата в общината партия да използва чиновниците, членове на ГЕРБ, назначени в общинската администрация, за да нарушава разпоредбите на същата тази администрация и общинския съвет.

Г-н Бойчев твърди, че бил потресен от тези нормални и логични въпроси, защото точно в този момент се бил устремил “да целуне ръка на монаха”. Съжаляваме, но нашите репортери не са могли дори да предположат, че г-н Бойчев ще целува ръце на монаси, тъй като мюсюлманите не правят така. Репортерите ни с почуда узнаха от прессъобщението, че г-н Бойчев се самоопределя като православен християнин. Те бяха останали с впечатление, че той ревностно изповядва исляма, след като три месеца подред яростно защитаваше джамията в жк “Меден рудник” и притискаше общинските съветници от ГЕРБ да гласуват за  нея.

Г-н Бойчев се интересува дали сме готови да сторим нещо градивно. Разбира се, правим го често. Ето сега например му предлагаме да помогнем градивно в изграждането на 5-етажния му хотел в Несебър, който се гради на общински терен, отпуснат на г-н Бойчев на безценица като на “нуждаещ се”.

Винаги сме готово да помогнем на социално слабите!

Стоян Иванов,
Програмен директор


Прочетено: 5828 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ “Бакти+“ Препарат за септични ями Театър за драма. опера и балет, Бургас Учебници CALLAN метод ЛОНДОН аз  като бебе с майка ми Дружинката лека вечер Флора -Бургас-2009.JPG само черноморец бургас Черноморец-Поморие
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development