Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Мистична промоция ще провокира почитателите на изисканата бира



Ключови думи: Stella Artois, бира, пивовар
27 Май 2009, Сряда



И през лято 2009 Stella Artois® е приготвила за своите почитатели приятни и изненадващи преживявания. От края на месец май до края на месец август ценителите на изисканата бира и пълноценните преживявания ще имат шанса да се насладят на любимата си бира в заведения от Stella Artois® Клуб „Златен Стандарт” в цялата страна и да спечелят изтънчени подаръци.

Търсенето на съвършенството започва в Stella Artois®  Клуб “Златен Стандарт” „Мистична” промоция ще провокира почитателите на изисканата бира в цялата страна 

И през лято 2009 Stella Artois® е приготвила за своите почитатели приятни и изненадващи преживявания. От края на месец май до края на месец август ценителите на изисканата бира и пълноценните преживявания ще имат шанса да се насладят на любимата си бира в заведения от Stella Artois® Клуб „Златен Стандарт” в цялата страна и да спечелят изтънчени подаръци. 

Под надслова „В търсене на съвършенството” през летните месеци ще се проведе „мистична” Stella Artois® промоция. Във всички обекти от Stella Artois® Клуб „Златен Стандарт” тайнствени момичета, обгърнати в златни наметала, ще раздават промоционални карти с гарантирани награди на всички ценители, избрали изтънчения вкус на Stella Artois®. „Мистериозните” посетителки ще изненадват любителите на качественото пиво във времето между 20,00 до 22,00 ч. 

Промоцията на Stella Artois® ще се проведе в заведенията от Stella Artois® Клуб „Златен Стандарт” в София, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Варна, Бургас и Добрич. Турът стартира в София в края на май и ще продължи поетапно в останалите градове в страната. Последният град е Бургас, където промоцията ще приключи на 22 август. Заведенията, в които изтънчените почитатели на бирата имат шанса да спечелят незабравими подаръци от Stella Artois®, можете да видите на сайта www.stella-artois.bg. 

Промоцията на Stella Artois e част от програмата за съвършенство на марката Stella Artois® Клуб „Златен Стандарт”, която стартира през 2008 г. Основната й цел е утвърждаването и популяризирането на седемвековния ритуал по наливане и сервиране на Stella Artois® – запазена марка на най-продаваната белгийска бира Stella Artois. Клубът от заведения Stella Artois® „Златен стандарт” е израз на убеждението, че перфектното изживяване с бирата със звездно име (на латински „stella” означава „звезда”) може да бъде изпитано в пълна степен при спазване на най-високите стандарти на качество и обслужване. Затова Stella Artois®, чието мото е „Съвършенството има цена”, привлича в своя клуб „Златен Стандарт” най-добрите заведения, които спазват 9-те стъпки за правилно наливане и поднасяне на напитката, които са гаранция за максимална наслада. 

Stella Artois® е най-продаваната белгийска марка бира. В България тя е част от портфолиото на Каменица АД, част от водещия пивовар в света Anheuser Busch InBev, и за първи път е представена на българския пазар през 1999 г. По цял свят  марката популяризира културата за правилно наливане и сервиране на бира, като по този начин консумацията й се превръща в истински незабравимо изживяване.

Ритуалът от деветте стъпки по правилно наливане и поднасяне на Stella Artois® е част от седемвековната история на марката и в най-голяма степен символизира нейното мото - „Съвършенството има цена”. 
 


Прочетено: 2763 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Пони тоже кони зад облаците плахо наднича... Конкурс прическа Бургас 2009 Кръст за Бургас евро 2008  Eroapteka Инкубатори за люпене на яйца Община Бургас Бургас, Богориди козунак Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development