Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас Плаза организира детски празник и конкурс Мини Мис и Мистър Бургас Плаза



Ключови думи:
21 Май 2009, Четвъртък



Конкурсът “Мини Мис и Мистър Бургас Плаза” ще се проведе на 31 май 2009 г. от 11 часа в Бургас Плаза Мол. За участие могат да се записват момичета и момчета на възраст от 3 до 7 години. За всички деца, които не влизат в тази възрастова група, са предвидени множество изненади и забавления по случай Деня на детето. Водещи на събитието ще бъдат двойници на героите от известното детско филмче Лейзи Таун - Спортакус и Стефани. Всички деца ще имат възможност да се снимат с техния любим герой, както и да получат автограф от него.

Конкурсът “Мини Мис и Мистър Бургас Плаза” ще се проведе на 31 май 2009 г. от 11 часа в Бургас Плаза Мол. За участие могат да се записват момичета и момчета на  възраст от 3 до 7 години. За всички деца, които не влизат в тази възрастова група, са предвидени множество изненади и забавления по случай Деня на детето.

Водещи на събитието ще бъдат  двойници на героите от известното детско филмче Лейзи Таун - Спортакус и Стефани. Всички деца ще имат възможност да се снимат с техния любим герой, както и да получат автограф от него. 

Състезанието ще протече в два кръга, в които децата ще дефилират и ще покажат своите таланти. Специално жури, с председател Бисерка Хънкова, ще избере малките Мис и Мистър Бургас Плаза. 

Всички участници ще получат награди, осигурени от търговските вериги, наематели в мола. Сред тях са някои от най-престижните марки за детски стоки като Carnival Kids, Okaidi, Колев и Колев, Nici, Mothercare, както и такива, които имат специални модни линии за деца - Карфур, Marks & Spencer и Deichmann.


Всички желаещи могат да запишат децата си за участие в конкурса до 28 май 2009 г. на телефон 056 522 484 или на и-мейл адрес [email protected].

 



Прочетено: 6384 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
wellcome to bourgas витраж2 морето в началото на новата година камини Зима в Странджа АЗ Аз И Брат ми  с децата . аз 2 Алекс Pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development