Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Шампанското на киноизкуството празнува заедно със звездите, продуцентите и ВИП-овете във всички горещи точки в Кан



16 Май 2009, Събота



Все повече разгорещявайки своята вековна любовна връзка с международната филмова индустрия, Moët & Chandon, шампанското на киноизкуството, излезе с изумителна програма за ексклузивни соарета, партита и партньорства по време на 62-ия годишен Филмов фестивал в Кан, включително на своя частен плаж “Moët Cannes 2009”.

Все повече разгорещявайки своята вековна любовна връзка с международната филмова индустрия, Moët & Chandon, шампанското на киноизкуството, излезе с изумителна програма за ексклузивни соарета, партита и партньорства по време на 62-ия годишен Филмов фестивал в Кан, включително на своя частен плаж “Moët Cannes 2009”. 


С отлична позиция на иконичната улица Croisette, “Moët Cannes 2009” e престижно място, което приема само поканени и ще стане домакин на редица събирания, партита и празненства между 13 и 24 май. Moët ще покани знаменитости от А-списъка и филмови продуценти, за да положат автографа си върху 15-литрови бутилки (наричани „Навуходоносор”) с благотворителна цел, което се е превърнало в легендарна кино-традиция, започнала преди десетилетия по време на иконични филмови фестивали и награди по цял свят. 


В допълнителен жест към киното и други важни каузи, Moët & Chandon отново се поднася като официалното шампанско на годишното събитие Киното срещу СПИН, в полза на amfAR (Фондация за изследване на СПИН). Тазгодишното събитие е оглавявано от Шарън Стоун, Харви Вайнщайн, със специален гост-говорител – бившият Президент Бил Клинтън. 


Най-обичаното шампанско в света ще засияе и зад кулисите и в студиото на Канал+ (френския примиум телевизионен канал), ще се поднася на ексклузивни ВИП събития и в иконични нощни клубове на Кан като Jimmy’s и много други „горещи” точки. За текущата програма на участията на Moët в Кан, посетете www.moet.com и кликнете на “What’s New”.


„Поколения от легандарни актьори, актриси, продуценти и режисьори са празнували своите достижения с Moët & Chandon и ние сме възхитени от възможността да подкрепим тазгодишните кино-шедьоври в Кан!”, заяви Фредерик Куменал, Президент и СЕО на Moët & Chandon. „Присъствието на Moët в Кан е още един пример за историческата връзка на Избата с киното, продължаваща вече почти век”. 


Отразявайки превъзходството на Избата, “Moët Cannes 2009” се случва както на прекрасен плаж, така и в изискани ресторанти и на ексклузивни мяста, в шикозни ВИП зони, във високо технологично студио за интервюта...


Moët & Chandon празнува магията на международното кино и вече две десетилетия е официалното шампанско на Златния глобус, дългогодишен парнтьор е на Американския филмов фестивал в Довил и на Филмовия фестивал Сан Себастиан в Испания. Също така, за пръв път тази година беше излъчено като ексклузивното шампанско на Оскар-ите 2009. През месец март 2009, Moët избра Скарлет Йохансон като първото холивудско лице на шампанското, която ще стане домакин и на поредица тематични, свързани с киното партита по света. 


ЗА MOËT & CHANDON

Признато със своето качество и престиж, Moët & Chandon е шампанското на киноизкуството и референция за приказни празненства по света. Основана през 1743 година, Избата продължава своето наследство от празненства и своята мисия да споделя магията по света чрез силната си обвързаност с киноизкуството. 



Прочетено: 3026 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Гимназия Раковски Кукерландия 2011, Ямбол КАРФУР Пристанище Приморско Залез Бургас, мостика Арина Рибарското селище привечер моят изгрев Международен Семинар на фризьорите София грее грее мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development