Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Горят автомобили, входни врати. Пожарникарите действат безупречно. Застрахователите - паникьосани



15 Май 2009, Петък



Горят автомобили, входни врати. Пожарникарите действат безупречно. Застрахователите - паникьосани

На 14.05.2009 г.в 02.45 ч. в оперативната дежурна част на Първо РУ на МВР  - Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил  “Ауди-А8” в комплекс “Възраждане”. Пожарът е потушен от петима огнеборци от РС ПБС – Бургас с един противопожарен автомобил. Запаленият автомобил е напълно унищожен. Нанесени са щети и на паркирания на около 1,5 м зад него лек автомобил “Опел Вектра”, на който е обгорен предния капак и са стопени фаровете и мигачите, предната броня, маската и радиатора.Причините за пожара се изясняват от Първо РУ МВР – Бургас, предполага се умисъл.  По случая е образувано досъдебно производство.

На 14.05.2009 г. в 03.50 ч.в оперативната дежурна част на Второ РУ на МВР  - Бургас е получено съобщение за горяща входна врата на апартамент в комплекс “Славейков”. При извършената проверка на място е установено, че на етажната площадка в сградата е запалена автомобилна гума. Горящата гума е загасена от екип на РС ПБС – Бургас. В резултат на пожара са опушени и обгорени стените и тавана на етажа и входната врата на среден апартамент и е изпаднала мазилката от тавана. При произшествието няма пострадали хора. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14.05.2009 г. в 04.45 ч. в оперативната дежурна част на РУ на МВР – Камено е получено съобщение от 27-годишен мъж, че около 04.10 ч. на същата дата е чул шум пред дома си и след като е станал установил, че гори ползваният от него лек автомобил “Опел Корса”, паркиран на ъгъла на ул. "Любен Каравелов" и ул. "Искър”. Пожарът е потушен от екип на  РС ПБС – Камено. При извършения оглед е установено, че е обгоряла цялата предна част на автомобила, като двигателя, арматурното табло и предните гуми са напълно унищожени. Причините за пожара се изясняват от служители на РУ МВР – Камено, предполага се умисъл. По случая е образувано досъдебно производство.


Прочетено: 2496 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Дива свиня зад решека Фотографи Созопол pepi Пластири за отслабване Hoodia (Худия) Гиацинт от прозореца Ботева Синята пеперудка pepi Стара къща на ул. ЛЯТО В ЧЕРНОМОРЕЦ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development