Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Трима простреляни в Бургас



10 Май 2009, Неделя


Автор: Дияна Бедросян, Дарик



Трима души са били простреляни с ловно оръжие в бургаския квартал „Победа", като сред пострадалите има две деца. Инцидентът е станал без ясна причина. Според полицията извършителят е мъж на средна възраст, който вероятно в момент на умопомрачение е стрелял на посоки и така куршумите на ловното оръжие са засегнали играещите на улица "Волга" в бургаския квартал деца.

Простреляна в краката и корема е 11-годишната Мария Петрова, Ангел Сандов на 15 години, който е улучен в краката, и 53-годишната Султанка Ангелова, която също е получила наранявания на краката.

Тримата са настанени за лечение в бургаската болница, където им е оказана спешна медицинска помощ и за сега животът им е вън от опасност. "Познавам извършителя по физиономия, българин е и е от нашия квартал, нищо не сме му направили", каза Султанка Ангелова. По данни на полицията обаче съседите очевидци посочват като извършител мъж, който по време на инцидента не е бил в града.

При огледа на мястото, където е извършена стрелбата, полицаите са открили пластмасов концентратор от ловен патрон. Всяко официално регистрирано огнестрелно оръжие в близост до мястото на инцидента е иззето от полицаите. Експертиза ще установява дали е стреляно с тях.

Разпитани са живеещите в района съседи. Служители на полицията продължават разпитите на лица, за които се предполага, че имат отношение към стрелбата.




Прочетено: 2374 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Река Сена, Париж от Бутик pepi през деня не трябва да спиш! камини всичко за отопланието червено Конкурс прическа Бургас 2009 Международен Семинар на фризьорите София БЪДИЩЕ Пътна помощ Залез отгоре е по-забавно и по-безопасно Бургас-моста
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development